În ce a investit Andreea Răducan banii câştigaţi din sport. Fosta gimnastă, mărturisire sinceră: „Merit asta”

Ana Anitoiu 29.06.2022, 07:45
În ce a investit Andreea Răducan banii câştigaţi din sport. Fosta gimnastă, mărturisire sinceră: „Merit asta”

Andreea Răducan a dezvăluit în ce a investit banii câştigaţi din sport. Fosta gimnastă, mama unei fetițe de 4 ani și a unui băiat de 2 ani, a făcut o mărturisire sinceră și a precizat că merită să aibă ceea ce și-a cumpărat după munca pe care a depus-o încă din copilărie.

Ce investiții a făcut Andreea Răducan

Fosta campioană s-a descris drept „calculată” și „atentă” și a spus că a devenit așa deoarece a muncit foarte mult pentru banii pe care i-a câștigat încă de când era un copil. I-a calculat chibzuit și a considerat că este înțelept ca înainte de orice altceva să-și cumpere o locuință a ei. După încheierea activității competiționale, a făcut acest lucru.

„Important este să am casa mea, să am o mașină foarte bună cu care să merg în siguranță, nu să epatez, căci nu sunt genul, să pot poate să merg în locuri în care mi-au plăcut foarte mult, pe care le-am vizitat atunci când eram gimnastă, dar nu am putut să mă bucur îndeajuns de mult de ele și cam asta cred că a fost, nu ceva ieșit din comun.

Nu sunt genul să epatez, dar îmi doresc să am un confort din toate punctele de vedere, pe care îl consider necesar. Dacă mă gândesc la efortul depus încă de copil, cred că merit asta. Tot ceea ce am agonisit vine din efortul propriu și îmi dă o satisfacție fără doar și poate”, a spus Andreea Răducan, pentru Viva!.

In ce a investit Andreea Raducan banii castigati din sport
Andreea Raducan

Andreea Răducan, despre copiii ei

Fata de aur a gimnasticii românești”, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită din 2016. Ea și soțul ei, Daniel Tandreu, sunt părinții a doi copii: Amira Sophia, care va împlini 5 ani în această toamnă, și Andrei Filip, care în luna august va împlini 3 ani.

Ea a mai dezvăluit că viața alături de cei doi copii ai ei este minunată, chiar dacă uneori simte oboseală. Fosta gimnastă Andreea Răducan a spus că nu există o bucurie mai mare decât îmbrățișările sincere pe care le primește de la fiica și fiul ei.

Fosta gimnastă lucrează la Fundația Olimpică Română încă din anul 2006 și se dedică proiectelor sportive, printre care se numără și ediția a X-a a Cupei de Gimnastică Andreea Răducan, ce a fost un eveniment aniversar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...