EXCLUSIV

Impresionat de bătăile încasate de Jador de la părinți, un alt artist rupe tăcerea: „Tatăl vitreg era un monstru”

Simona Ecovoiu 29.04.2021, 14:55
Impresionat de bătăile încasate de Jador de la părinți, un alt artist rupe tăcerea: „Tatăl vitreg era un monstru”

Solistul Jador, fost concurent la ”Survivor Romania 2021”, show difuzat de Kanal D, se lăfăie în bani, însă nu uită copilăria grea. Părinții lui, mult prea tineri la vremea când el a venit pe lume, nu au știut să îl educe decât cu bătaia. Impresionat de drama cântărețului, alt artist din România, care este și fan Jador, rupe tăcerea: ”Tatăl meu vitreg mă bătea cu un lanț subțire, îi plăcea să-mi lase semne pe tot corpul. Era un monstru”, ne-a povestit Fabio Niță, pentru impact.ro

Un artist a recunoscut că a fost bătut crunt de tatăl vitreg

Jador a emoționat o țară întreagă, în urmă cu două zile, când și-a povestit copilăria, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D. A amintit, printre altele, despre sărăcie, dar și despre bătăile zdravăne, încasate de la ambii părinți: ”Dacă mama nu găsea curat în casă, mă bătea. Eu n-am avut parte de o educație aleasă, m-am autoeducat. Mama vorbea foarte urât cu mine, dar și tata.  Poate că tata ,dacă nu m-ar fi bătut, aș fi ajuns un golan! Părinții mei erau foarte mici, când am venit pe lume, mama e mai mare doar cu 15 ani decât mine. Dorința lui tata a fost să fac școală, care, da m-a ajutat în exprimare, dar nu am profesat, deși sunt licențiat în economie”.

Încurajat de destăinurile lui Jador, în direct, la Kanal D, solistul Fabio și-a reamintit de bătăile cumplite, încasate de la tatăl vitreg, un fost iubit de-al mamei: ”Numai traume am în suflet, mi-au rămas cicatrici pe tot corpul, inclusiv pe față, când mă uit în oglindă îmi amintesc de monstrul acela de om. Nu știu dacă mai trăiește, era un tip cu care trăia mama, nu avea cum să țină la copiii altcuiva, băutura îl transforma în monstru. E vorba despre o poveste de peste 30 de ani, aveam 4 sau 5 ani. Bine că am scăpat de el, Poliția i-a dat interdicție să se mai apropie de noi. Am trait în acel coșmar vreme de 2-3 ani. Eram atunci în formare, am rămas toată viața cu aceste traume. Jador, cu povestea lui de viață, mi-a reamintit tot. Tatăl vitreg mă lovea cu un lanț subțire, pe care îl luase de pe șantier, lucra în construcții. Dădea în mine ca să lase urme, ustura rău de tot. Toate rănile de pe față sunt cicatrici rămase de când îmi arunca cu obiecte ascuțite în cap, inclusiv cu un cuțit, ca la țintă. M-am regăsit în povestea lui Jador, al cărui fan sunt. Și eu și el ne-am găsit alinarea suferinței fizice în muzică”.

Un artist a recunoscut ca a fost batut crunt de tatal vitreg
Un artist a recunoscut ca a fost batut crunt de tatal vitreg

Fabio Niță a văzut moartea cu ochii, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19: ”Mă durea carnea de pe mine!”

Solistul Fabio Niţă a trecut printr-un alt necaz, în timpul pandemiei, fiind diagnosticat cu coronavirus, la sfârșitul anului trecut: ”Am ajuns la spital  cu temperatură de peste 38 de grade, mă durea și carnea de pe mine, ziceai că-s bătut cu lanțul. Inițial, nu am vrut să ajung la spital, m-am tratat acasă dar, cum simptomele se agravau, am cerut ajutor medical. Nu este de glumit cu acest virus, am avut o formă grea. Noroc că n-am avut nevoie de oxigen, dar, în jurul meu, toți aveau probleme respiratorii.

La un moment dat, am fost mutat în alt salon, ca să stea în patul meu, conectat la masca de oxigen, un alt bolnav cu probleme mult mai mari decât ale mele. Le mulțumesc medicilor, ei se luptă pentru viața fiecărui pacient, este o adevărată luptă pe viață și pe moarte. Toți bolnavii se roagă, cer ajutor divin, își sună membrii familiei, ca să-și aline dorul de casă”, ne povestea el. În prezent, Fabio se simte bine, nu a rămas cu probleme de sănătate, și se bucură că pe Internet este în top, cu piesa de succes ”Bella”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...