Împăcarea anului în lumea vedetelor din România? Artistul a plecat în vacanță cu fiica și cu fosta soție

Badea Violeta 28.02.2022, 12:27

Deși s-au despărțit în urmă cu aproximativ cinci ani, două vedete din țara noastră au păstrat o relație civilizată, datorită copilului pe care îl au împreună. Totuși, fanii fostului cuplu au început deja să spere că cei doi vor mai acorda o șansă poveștii lor de iubire. Asta poate fi împăcarea anului în showbiz-ul românesc. Iată despre ce vedete este vorba!

Două vedete din România, împreună într-o vacanță exotică

În anul 2017, unul dintre cele mai frumoase cupluri din România au divorțat, însă anunțul a fost făcut de artist, la un an după ce separarea se produsese.

Este vorba de Connect-R și Misha, așa cum probabil v-ați dat seama deja. Deși au trecut cinci ani de când s-au despărțit, cei doi artiști păstrează o relație de prietenie și continua să își crească fetița împreună.

De altfel, îndrăgitul cântăreț a vorbit întotdeauna frumos despre frumoasa solistă și nu a ratat nicio ocazie să îi mulțumească pentru felul în care o crește pe micuța Maya.

Mai mult decât atât, cei trei se comportă ca o adevărată familie și au petrecut și câteva vacanțe împreună atât în țară, cât și în străinătate.

Chiar în aceste momente, Connect-R și fosta lui soție se află în Maldive alături, bineînțeles, de Maya. Deși nu publică fotografii împreună, ci doar separat, internauții și-au dat seama imediat că sunt plecați împreună.

Solista a postat un filmuleț în care le povestește fanilor săi că a făcut insolație, fiindcă nu a folosit crema solară, în timp ce artistul apare dansând pe muzica regge.

Connect-r, Misha si fetita lor
Connect-r, Misha si fetita lor

Connect-R, despre separarea de Misha

Connect-R și Misha au divorțat în anul 2017, iar anunțul i-a luat prin surprindere pe mulți. Fanii celor doi artiști nu se așteptau la o asemenea decizie, mai ales că la mijloc se află și un copil. Invitat în cadrul unui podcast, cântărețul a dezvăluit motivul pentru care a ales să se despartă de Misha.

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.

Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt.

Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles.

Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă”, a declarat Connect-R.

Precizăm că după divorț, cei doi nu și-au refăcut viața alături de un alt partener. Mai mult, Connect-R și Misha au recunoscut că încă locuiesc în aceeași casă, chiar și acum, la cinci ani de la divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...