Împăcarea anului în lumea mondenă din România? Cum a fost surprinsă Bianca Drăgușanu

Andra Daoud 20.05.2022, 13:57

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis, în urmă cu câteva zile, să pună capăt relației pe care o aveau de mai bine de un an. Certurile repetate au dus la ruptura despre care amândoi au spus că este definitivă. Cu toate că păreau convinși să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși într-o ipostază inedită, seara trecută.

Cum au apărut Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Ceea ce părea a fi o despărțire definitivă lasă loc de interpretări. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău declarau, în urmă cu câteva zile, că relația lor a ajuns la final, după mai multe certuri, perioade tensionate și nepotriviri. Seara trecută însă, se pare că au decis să își mai dea o șansă unul altuia și s-au întâlnit la un local de lux din București. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Cancan stând la aceeași masă, unde au discutat minute în șir.

Nu se știe deocamdată dacă au negociat termenii unei eventuale împăcări sau pur și simplu s-au întâlnit în calitate de amici, așa cum a afirmat Gabi Bădălău că au rămas în urma încheierii relației amoroase. „După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase. Să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, scria el pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Impacarea anului in lumea mondena din Romania. Cum a fost surprinsa Bianca Dragusanu 1
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost impreuna un an si jumatate

S-a zvonit că este însărcinată

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost ținta a numeroase speculații în ultima vreme. De departe zvonul care a stârnit cele mai multe comentarii a fost cel legat de faptul că Bianca ar fi însărcinată. Vedeta a fost invitată în urmă cu câteva zile în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, unde a spus lucrurilor pe nume. Ea a vorbit despre despărțirea de iubitul ei, dar și despre zvonurile legate de sarcină.

„A apărut acest zvon, dar îți spun sincer că și dacă ar fi fost adevărat, până nu sunt sigură pe ce vreau eu și pe sănătatea mea și a copilului care urmează să vină pe lume, eu nu aș fi recunoscut. Dacă voi rămâne însărcinată, voi veni la tine în emisiune când voi avea 4-5 luni și voi fi sigură că sarcina decurge cum vreau eu și medicul și atunci nici nu mai poți să ascunzi.

A pornit de la faptul că noi ne doream foarte tare să fim părinți. Nu am fost la nicio clinică, cum s-a scris. Am vorbit despre viitor, e normal după un an jumătate să vorbești despre asta. E un subiect foarte sensibil, delicat și nu vreau să vorbesc foarte mult, nu e cazul.”, i-a mărturisit Bianca lui Teo Trandafir.

Urmăriți Impact.ro și pe