Imaginile pe care Florin Dumitrescu le vrea șterse. Altercație la TV, pe cine a bătut celebrul jurat

Stan Filon 06.06.2023, 19:32

Imaginile pe care Florin Dumitrescu le vrea șterse de pe Internet! Celebrul bucătar pare mai mereu pus pe șotii și aduce de multe ori zâmbete pe fața telespectatorilor Chefi la cuțite, dar și a colegilor de platou cu remarcile sale. Ei bine, Florin Dumitrescu se poate transforma însă într-o secundă!

Imaginile pe care Florin Dumitrescu le vrea șterse

Așadar, Florin Dumitrescu a făcut istorie la emisiunile de cooking din România dar și în restaurantele prin care a trecut. Chiar dacă acum este mai relaxat, familist convins, iată că altfel stătea situația în anul 2013, când era angajat la Pro TV.

Atunci, Florin Dumitrescu a fost implicat într-un conflict monstru, care nici măcar nu a putut fi difuzat pe micile ecrane. Juratul master Chef s-a transformat într-o secundă și a dat dovadă de faptul că își poate apăra punctul de vedere și nu se sfiește să folosească chiar și forța.

Imaginile pe care Florin Dumitrescu le vrea sterse
Imaginile pe care Florin Dumitrescu le vrea sterse

Florin Dumitrescu, aprig la mânie

Incidentul a avut loc în anul 2013, când emisiunea Master Chef participa la un eveniment organizat pe Bricul Mircea, unde concurenții erau supuși unor probe de foc. Celebrul bucătar a intrat în conflict cu unul dintre concurenți, iar de la replici acide, la vorbe grele ca mai apoi să se treacă la violențe nu a fost decât un pas.

Se pare că Florin Dumitrescu era aprig la mânie. După ce a avut cuvinte grele la adresa concurentului respectiv, iar acesta a avut tupeul să-i răspundă, celebrul bucătar nu s-a mai putut abține și i-a aplicat acestuia o lovitură cu capul în figură. Concurentul s-a ales cu traumatism cranio-facial.

Cum se descurcă victima lui Florin Dumitrescu

La scurt timp după ce și-a ieșit din pepeni, Florin Dumitrescu a părăsit emisiunea de la Pro TV, împreună cu ceilalți doi jurați, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și s-au mutat la rivala Antena 1, unde au făcut și încă mai fac istorie în rândul emisiunilor de cooking din România.

Dar ce s-a întâmplat cu concurentul agresat de Florin Dumitrescu? Ei bine, acesta și-a văzut de carieră. Îl cheamă Georgeo Andrei, este din Timișoara și este astăzi unul dintre cei mai apreciați bucătari din această zonă a țării. Mai mult, Georgeo Andrei este ”profesor de cooking” și are un canal de YouTube. În plus, a câștigat mai multe premii de gătit și este cunoscut ca fiind ”Culinary Chef Artist”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...