Imaginile momentului de la locuința Simonei Halep. Apariție neașteptată, sportiva a făcut o schimbare radicală. Foto

Anca Manolica 08.03.2023, 08:25
Imaginile momentului de la locuința Simonei Halep. Apariție neașteptată, sportiva a făcut o schimbare radicală. Foto

Simona Halep este, la ora actuală, suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în cadrul turneului de Grand Slam de la US Open 2022. Cum nu mai poate participa la niciun turneu oficial WTA, sportiva din Constanța are acum timp să se ocupe și de treburile ce nu țin de carieră. Iată cele mai recente imagini cu vila sa de lux din zona Primăverii.

Simona Halep face schimbări la casă

Fostul lider WTA nu traversează o perioadă deloc bună în ceea ce privește cariera. Suspendată provizoriu din tenis pentru dopaj, de către Agenţia pentru Integritatea Tenisului, aceasta nu a mai luat parte la niciun turneu din circuit încă de la începutul lunii septembrie 2022. Astfel că, în această perioadă, Simo are timp să se ocupe și de alte treburi.

Potrivit fotoreporterilor Playsport, sportiva de 31 de ani a demarat de curând lucrări pentru amenajarea unor panouri fotovoltaice la casa sa din Primăverii. Acestea au fost deja montate deja pe acoperişul vilei sportivei și îi vor fi de mare folos în privința facturilor la energie.

Deși jucătoarea de tenis numărul 1 a României nu își poate face probleme din cauza banilor, ea a ales să facă, totuși, o astfel de investiție pentru a avea facturi mai mici la energie. Este, de altfel, un „artificiu” la care apelează tot mai multă lume. Vezi foto AICI.

Simona Halep
Simona Halep

Taxată aspru de vecinii unguri

Cazul sportivei noastre i-a făcut să reacţioneze şi pe jurnaliştii din Ungaria. Aceştia au atacat-o dur pe Simona Halep și au spus că niciun brand nu ar trebui să îşi mai asocieze imaginea cu o sportivă care a încercat să păcălească sistemul.

„După două teste anti-doping pozitive, Simona Halep nu mai are dreptul la prezumția de nevinovăție! Totuși, în cazul ei nu se păstrează decența, în condițiile în care în joc e o miză morală, dar și materială, deoarece niciun sponsor nu este bucuros să apară în aceeași fotografie cu o fraudatoare dovedită.

După ce a fost eliminată în primul tur al turneului de Grand Slam de la New York împotriva ucrainenei Darija Snigur, Halep a anunțat că nu va mai juca în 2022 invocând oboseală psihică”, a scris Nemzeti Sport, cea mai cunsocută publicaţie de sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...