Imaginile dimineții cu Vlăduța Lupău. Ce s-a întâmplat la botezul băiețelului ei

Ioana Bucur 28.09.2022, 10:31

A fost petrecere mare și motiv de sărbătoare în showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, Vlăduța Lupău, și-a botezat băiețelul, pe micuțul Iair. Ea și partenerul său, Adi Rus, au pregătit o petrecere de neuitat pentru invitați, iar imaginile ce au apărut recent în spațiul public sunt cea mai bună dovadă.

Vlăduța Lupău, petrecere de neuitat după botezul băiețelului ei

Emoții uriașe și momente de neuitat pentru proaspăta mămică. Marți, 27 septembrie 2022, Vlăduța Lupău și partenerul său, Adi Rus, și-au botezat copilul, pe Iair. Întregul eveniment a fost organizat în Cluj-Napoca, iar nașii aleși de părinți au fost artista Olguța Berbec și Remus Novak.

Petru invitați, surprizele au început după slujba religioasă de la biserică. Cuplul a pregătit o petrecere fabuloasă, atmosfera fiind întreținută de nimeni altul decât Tzancă Uraganul, care nu a venit singur, ci cu iubita la braț – Marymar. Din imaginile apărute recent în mediul online, se vede clar că atât Vlăduța Lupău și Adi Rus cât și ceilalți petrecăreți s-au distrat de minune.

Cântăreața a publicat și o fotografie de familie, cu un mesaj emoționant pentru Iair: „De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”

Imaginile dimineții cu Vlăduța Lupău. Ce s-a întâmplat la botezul băiețelului ei

Primul mesaj al artistei

S-a dansat până în zori la petrecerea de botez a fiului Vlăduței Lupău. Miercuri dimineața, artista a postat un mesaj prin care a ținut să mulțumească tuturor celor care au acceptat să îi fie alături în acest moment special din viața familiei sale.

„Mi-am spus rugăciunile și Ți-am mulțumit Dumnezeule pentru această zi! Iar acum vreau să vă mulțumesc vouă… tuturor celor care ne-ați fost alături în cea mai importantă zi din viața noastră! Am avut parte de oameni minunați alături și de un eveniment extraordinar! Cu prețuire, Iair, Vlăduța și Adi!”, este mesajul publicat de artistă pe Instagram, în această dimineață.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Vlăduța Lupău a dezvăluit că a semnat un contract de exclusivitate cu PRO TV pe creștinarea micuțului.

„Gata, e bătut în cuie, botezul va avea loc pe 27 septembrie, la Cluj. Nu a fost ușor pentru mine să mă împart între evenimente, copil, pregătiri pentru botez, mutat în casă nouă.

Dar m-a ajutat Dumnezeu și am reușit să le fac. Totul pentru botez este deja stabilit, însă nu vă pot da mai multe amănunte pentru că am semnat un contract de exclusivitate cu PRO TV pe acest eveniment”, a declarat artista pentru Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...