Imaginile cu Principesa Margareta și Principele Radu au făcut înconjurul lumii. Detaliul care a atras atenția în timpul funeraliilor reginei Elisabeta

Stan Filon 21.09.2022, 20:48

La fel ca celelalte Case Regale din lume, și Casa Regală a României a fost prezentă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, fiind reprezentată de Majestatea Sa Custodele Coroanei Principesa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Consort. Reprezentanții Casei Regale a României au luat parte la o întâlnire de familie, la invitația regelui Charles, după care au participat la ceremonia religioasă de la Capela St.George.

Imaginile cu Principesa Margareta și Principele Radu au făcut înconjurul lumii

Prezența Majestății Sale Custodele Coroanei Principesa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Consort la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au atras privirile jurnaliștilor străini, care au imortalizat mai multe momente. Reprezentanții Casei Regale din România au participat la o întâlnire de familie, la invitația Regelui Charles, după care au luat parte la ceremoniile funerare.

Dacă președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă au fost așezați undeva la ieșirea din Abația Westminster, reprezentanții Casei Regale a României au stat la câțiva metri de coșciugul Reginei Elisabeta, făcând parte din familia regală extinsă. Principesa Margareta și Principele Radu au luat parte chiar și la ceremonia religioasă de la Capela St. George.

Imaginile cu Principesa Margareta si Principele Radu au facut inconjurul lumii
Imaginile cu Principesa Margareta si Principele Radu au facut inconjurul lumii

Presa internațională a publicat fotografii cu Principesa Margareta

În același timp, la ceremonia de la Abația Westminster a fost și cuplul prezidențial, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis. Tony Blair, fostul premier al Marii Britanii, și soția sa Chelsea, au fost surprinși în transmisiunea realizată de BBC în timp ce se întrețineau cu Familia Regală a României.

Principesa Margareta a fost îmbrăcată foarte elegant, dar în ton cu evenimentul nefericit la care a participat, ținuta Majestății Sale fiind asigurată de Irina Schrotter, în calitate de Furnizor oficial al Casei Regale a României. A fost una dintre remarcatele jurnaliștilor și criticilor de modă.

Un alt moment publicat de presa internațională a fost cel în care Principesa Margareta discută și Regele Charles al III-lea, iar în imagini se mai pot vedea și Catherine, Prințesă de Wales, și Brigitte Macron, soția președintelui francez Emmanuel Macron.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...