Imaginile cu o doctoriţă superbă din Iaşi fac înconjurul României. Motivul pentru care nu s-a căsătorit încă tânăra de la SMURD

Ioana Bucur 20.01.2021, 10:59

„Am murit și am ajuns în Rai?” Imaginile cu o doctoriță superbă din Iași fac înconjurul României. Giorgiana Loredana Matei are 33 de ani și este șansa la viață a celor care se luptă cu moartea. Se urcă, de fiecare dată când este nevoie, în elicopterul SMURD și este îndrăgostită până peste cap…de meseria pe care a ales-o! Mărturisirile emoționante ale medicului de care s-a îndrăgostit o țară întreagă.

Imaginile cu o doctoriță superbă din Iași fac înconjurul României

În echipamentul roșu specific, cu casca pe cap, rucsacul în spate și cu elicopterul SMURD în fundal, un chip cu trăsături perfecte privește spre obiectivul aparatului de fotografiat. Imaginile cu o doctoriță superbă din Iași fac înconjuurul României. Giorgiana Loredana Matei este numele femeii de care s-a îndrăgostit o țară întreagă. Fotografia, postată de „The Atlas of Beauty” a fost preluată și de pagina de Facebook a Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Am fotografiat-o pe Georgiana acum câteva zile, în Iași, România. Ca medic urgentist, le-a văzut pe toate. A văzut copii murind și a fost nevoită să dea vestea teribilă părinților. Și-a pierdut colegi și prieteni într-un accident de elicopter. A fost martora infernului ce din 2020, lucrând în prima linie a luptei împotriva COVID-19. Dar, chiar dacă a fost înconjurată de suferință, a salvat sute de vieți. Asta i-a dat puterea să meargă mai departe”, a fost mesajul postat pe pagina The Atlas of Beauty, alături de fotografia în care apare medicul din Iași.

Imagini virale cu o doctoriță superbă din Iași
Mesajul postat de pe pagina Departamentului pentru Situații de Urgență

Care este motivul pentru care nu s-a căsătorit încă tânăra de la SMURD

Giorgiana Loredana Matei, doctoriţa superbă din Iaşi, și-a deschis sufletul reporterilor BZI. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că și-a ales meseria tocmai pentru că își dorea să fie alături de oameni și să le întindă o mână de ajutor, în cele mai grele momente din viață. S-a născut în Săveni, un orășel micuț din județul Botoșani. A plecat de acasă să facă Facultatea de Medicină la Iași și, după terminarea studiilor, a început marea aventură a vieții sale: medicina de urgență.

„Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii. (…) De acum îmi doresc să îmi întemeiez o familie și să am un copil”, a spus medicul pentru sursa citată.

Imagini virale cu o doctoriță superbă din Iași
Medicul Giorgiana Loredana Matei a participat la numeroase misiuni pe elicopterul SMURD

Frumusețea a fost de multe ori un dezavantaj pentru ea: „Oamenii mă subestimează”

Giorgiana Loredana Matei a devenit medic specialist medicină de urgență de trei ani. În timpul formării sale, în anii de rezidențiat, s-a alăturat echipei SMURD. Este a doua ei familie. De-a lungul timpului, medicul din Iași a dezvăluit că frumusețea a fost de multe ori un dezavantaj pentru ea: „Oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”. Cu toate astea, tocmai frumusețea ei a fost „cauza” unui moment simpatic, de care își amintește mereu cu zâmbetul pe buze:

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a povestit medicul Giorgiana Loredana Matei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...