Imaginile cu Maria Constantin care au ajuns în mediul online. Este alături de noul iubit

Iancu Andreea 04.04.2022, 11:18

Maria Constantin trăiește din nou fiorii dragostei, ea și iubitul său, cu trei ani mai mic decât ea, bucurându-se de toate momentele relaxante, unul în compania celuilalt. Recent, cântăreața și partenerul său de viață, Robert Stoica, un bărbat care nu este persoană publică, au ales să petreacă mai multe zile într-o destinație însorită. Ca orice vedetă care se respectă, Maria Constantin s-a fotografiat în numeroase ipostaze, iar imaginile în care se regăsește cântăreața au ajuns în mediul online și au făcut furori.

Cântăreața Maria Constantin, răvășitoare în imaginile din vacanța cu noul iubit

Este una dintre artistele apreciate și admirate de public, atât prin prisma carierei sale din muzică, cât și prin cea a poveștii sale de viață. Maria Constantin, care a trecut printr-un mariaj tumultos alături de regretatul Marcel Toader, a descoperit din nou iubirea în brațele noului său iubit. Cântăreața și partenerul său se bucură de momente frumoase împreună, fiind surprinși în ipostaze inedite în vacanța în care se relaxează zilele acestea.

Maria Constantin și iubitul său au dezvăluit mai multe ipostaze din vacanța de vis pe care o petrec departe de România. Cei doi parteneri au optat pentru o destinație exotică, însorită, de care se bucură adesea mulți români care aleg soarele și plaja pentru o vacanță perfectă. Artista nu a ratat ocazia să se fotografieze, iar imaginile cu Maria Constantin și iubitul său, Robert Stoica, au ajuns și în mediul online. Cei doi s-au imortalizat în concediul din Egipt, unde se bucură de un peisaj cuceritor și de condiții luxoase.

Maria Constantin, răvășitoare în imaginile din vacanța cu noul iubit
Maria Constantin, surprinsă în vacanță cu noul iubit

Artista, în vacanță alături de Robert Stoica

Maria Constantin a renunțat la vremea schimbătoare din România și a ales să plece în Grecia, la temperaturi mult mai ridicate. Cu trupul descoperit de costumul de baie și cu razele soarelui care o ajută pe cântăreață să își pregătească un bronz perfect, artista s-a fotografiat în toată splendoarea, pe marginea unei piscine, alături de iubitul său. Maria Constantin și-a expus inclusiv bustul recent conturat cu ajutorul unei operații de mărire a sânilor.

Pentru că a decis să își încarce bateriile înainte de o perioadă agitată, cu evenimente și cântări, Maria Constantin și iubitul său au hotărât să se relaxeze în Egipt. Cu sezonul nunților care bate la ușă, cei doi îndrăgostiți apreciază momentele de vacanță.

„Ne pregătim de o scurtă vacanță, de pe data de 1 până pe 8 vom pleca în Egipt. Mergem puțin la soare să ne relaxăm, pentru că ulterior va fi și aniversarea noastră și plus că apoi, după Paști, o să înceapă evenimentele și atunci am zis că puțină vacanță nu strică nimănui. Așa ca înainte să ne apucăm de muncă”, a declarat Maria Constantin în urmă cu câteva zile.

Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au planuri de viitor. Cei doi își doresc să își unească destinele și chiar să devină părinți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...