Imaginile cu care Anca Țurcașiu își răsfață fanii din vacanța exotică. La 51 de ani se pozează ca la 20

Iancu Andreea 18.01.2022, 17:31

Anca Țurcașiu este o femeie superbă, care a rămas în memoria publicului datorită rolului din filmul „Miss Litoral”. Deși pe atunci era o tânără în floarea vârstei, astăzi, la 51 de ani, actrița afișează o siluetă mai ceva decât cea de altădată. Imaginile cu care Anca Țurcașiu își răsfață fanii din vacanța exotică dezvăluie cât de bine arată actrița în costum de baie.

Cum arată Anca Țurcașiu la 51 de ani. Imaginile din vacanță, în costum de baie, stârnesc imaginația privitorilor

Cântăreața Anca Țurcașiu este o prezență apreciată pentru feminitatea sa și mai cu seamă pentru aspectul său fizic, în ciuda vârstei din buletin. Aceasta a atras atenția fanilor săi cu imaginile postate recent pe rețelele de socializare. Anca Țurcașiu s-a fotografiat în costum de baie, în vacanță, în ipostaze senzuale, la 51 de ani.

Artista debuta în fața camerelor la o vârstă destul de fragedă, în filmul „De dragul tău, Anca!”, pentru ca mai târziu să îi cucerească pe români cu apariția sa din „Miss Litoral”. De atunci, Anca Țurcașiu s-a bucurat de succes atât în planul actoriei, dar și în muzică. Aceasta povestește adesea, în cadrul diferitelor emisiuni, detalii despre viața sa și modul în care își întreține silueta. De aproape 30 de ani actrița este vegetariană și are un stil de viață echilibrat. În ciuda faptului că a trecut printr-un divorț, după un mariaj lung, Anca Țurcașiu este un exemplu pentru multe femei.

Anca Țurcașiu, imagini spectaculoase din vacanța exotică, la 51 de ani
Anca Țurcașiu se bucură de o vacanță pe cinste într-o zonă exotică
foto – Facebook

Actrița s-a relaxat pe plajele însorite și s-a fotografiat în ipostaze senzuale

Aflată în vacanță în Republica Dominicană, Anca Țurcașiu nu s-a sfiit să se fotografieze în costum de baie. Actrița a apărut în câteva ipostaze senzuale, dezvăluindu-și formele de admirat, în timp ce le oferea fanilor o imagine de ansamblu din vacanța sa. Fiindcă este o fire contemplativă și spirituală, Anca le-a lăsat urmăritorilor săi un mesaj prin care îi îndeamnă la reflecție.

„Cine vine aici, gândește automat la timpul care mai rămâne pe Pământ…., cel mai prețios bun pe care-l avem. Răspunsul la întrebarea cine suntem pe aici, cât timp mai avem? Răspunsul îl dați voi…..”, a scris vedeta pe Facebook, în dreptul fotografiilor sale.

Anca Țurcașiu, creatoare de modă. Cum a ajuns actrița la această pasiune

Chiar că în general își ocupă timpul cu prezentarea diferitelor evenimente private, bucurându-se de succes în cariera sa artistică, Anca Țurcașiu a decis să se implice într-un domeniu pe care abia acum îl descoperă. Pasiunea pe care orice femeie o are în privința vestimentației și modei a adus-o pe actriță într-o ipostază inedită.

Anca Țurcașiu a recunoscut că a descoperit o nouă vocație, lucrând într-un domeniu creativ, diferit de cele cu care ne-a obișnuit. Vedeta a surprins cu dezvăluirea demarării unui proiect vestimentar. Aceasta lucrează în cadrul unui atelier la numeroase ținute pentru realizarea propriei colecții de haine. În plus, actrița chiar s-a afișat purtând noile sale vestimentații, într-un pictorial pentru OK Magazine.

„Am realizat acest shooting cu câteva dintre piesele unei colecţii care înseamnă un nou început pentru mine, în lumea aceasta fashion. Până acum nu m-am gândit vreodată c-aş putea să fac aşa ceva, cu toate că mi-ar fi plăcut să găsesc o linie care să mă definească, să mă simt bine în hainele pe care le port şi să le pot oferi şi altor femei. Nu fac singură colecţia asta, normal. Este o colaborare cu Atelier Bolero, condus de Anca Balaş şi Ketty Nicolescu. M-am apropiat atât de mult de ele pentru că avem nişte valori comune, nişte principii cu care rezonez foarte tare: eleganţă, rafinament, emoţie, valoare.

O haină are şi o poveste, trebuie să exprimi ceva cu ea. Atunci când te îmbraci cu ceva în care te simţi confortabil, frumoasă, elegantă, emani toate lucrurile astea, în mers, în chip, în atitudine. Este o colaborare foarte frumoasă şi interesantă care a pornit între noi şi care sper să dureze, cu atât mai mult cu cât eu îmi dezvolt această parte creativă şi în acest domeniu. Eu am absolvit şi designul interior şi am desenat toată viaţa mobilă. Acum iată că mă duc şi spre zona asta şi îmi place când mă trezesc dimineaţa şi-mi vine să desenez ceva. E o provocare nouă pentru mine şi-mi place”, a declarat Anca Țurcașiu pentru okmagazine.ro.

Astfel, Anca Țurcașiu reprezintă o nouă dovadă că ne putem reinventa indiferent de vârstă, alegând să ne bucurăm de oportunitățile pe care ni le scoate în cale viața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...