Imagini unice cu Michael Schumacher, la 8 ani de la teribilul accident. Unde vor putea fi văzute. „Îl arată așa cum este el”

Andrei Cezar 05.08.2021, 16:31
Imagini unice cu Michael Schumacher, la 8 ani de la teribilul accident. Unde vor putea fi văzute. „Îl arată așa cum este el”

Veste îmbucurătoare pentru fanii lui Michael Schumacher. În curând vor apărea primele imagini cu septuplul campion mondial la Formula 1, după teribilul accident suferit în 2013.

Imagini unice cu Michael Schumacher, la 8 ani de la teribilul accident

În urmă cu aproape opt ani, Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni.

De atunci și până în prezent el se află într-un anevoios proces de recuperare. A fost supus unor intervenții chirurgicale complexe, însă progresele au fost minime. De-a lungul timpului, familia fostului pilot de Formula 1 nu a dorit să dea detalii despre starea sa de sănătate și a interzis inclusiv medicilor să vorbească despre acest lucru.

Potrivit presei internaționale, soția lui Michael, Corina Schumacher a cheltuit, de la momentul accidentului și până în anul 2018, 20 de milioane de lire sterline pentru ca soțul ei să aibă parte de cea mai bună îngrijire.

La sfârșitul anului 2020, fostul șef de la Ferrari a vorbit în puține cuvinte despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

 „Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse.

Ştiţi că starea lui de sănătate nu este un subiect pe care familia să îl discute public. Iar eu simt că fac parte din această familie. Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte. Are o adevărată echipă lângă el, dar atât pot să vă spun, restul e privat”, a spus fostul lider al scuderiei, pentru Gazzetta dello Sport.

Viața septuplului campion mondial a devenit recent subiect de film. Netflix a anunțat că va lansa un documentar pe data de 15 septembrie despre viața lui Michael Schumacher, fiind singura peliculă de acest gen. Filmul a fost realizat cu acordul familiei și promite să arate publicului imgini uimitoare cu fostul pilot.

Imagini unice cu Michael Schumacher, la 8 ani de la teribilul accident
Imagini unice cu Michael Schumacher, la 8 ani de la teribilul accident

„Îl arată așa cum este el”

„Veţi vedea informații unice din viața septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher”, au transmis realizatorii documentarului, potrivit as.ro.

În plus, documentarul va conține și interviuri cu soția Corinna Schumacher și copiii celor doi: Gina-Maria şi Mick.

„Cea mai mare provocare pentru regizori a fost cu siguranță să găsească echilibrul între raportarea independentă și considerația pentru familie. Însuși Corinna Schumacher a fost cel mai mare sprijin al nostru în acest sens. Ea însăși a vrut să facă un film autentic, să-i arate lui Michael așa cum este el, cu toate urcușurile și coborâșurile sale.

A fost grozavă și suficient de curajoasă pentru a ne lăsa să facem ceea ce am vrut, așa că i-am respectat și păstrat limitele. O femeie foarte inspirată, caldă, care ne-a făcut o impresie excelentă” au mai spus Vanessa Nocker, cea care a regizat filmul alături de Hanns-Bruno Kammertons şi Michael Wech.

Michael Schumacher a cucerit 7 titluri în Formula 1: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. Lewis Hamilton l-a egalat pe pilotul german, amândoi fiind lideri în clasamentul all-time.

Urmăriți Impact.ro și pe