Imagini uluitoare cu Vlăduța Lupău. Cum s-au comportat oamenii după ce s-a urcat pe scenă. Acuze dure

Madlen Moraru 06.07.2020, 16:08

Imaginile uluitoare cu Vlăduța Lupău au ajuns să fie publicate și în mediul online. Artista de muzică populară a participat la un concert ce le-a atras atenția rapid și autorităților. În acest caz deja au fost aplicate sancțiuni foarte dure. În plină pandemie de coronavirus cântăreața a avut un eveniment la care oamenii s-au comportat într-un mod ireal.

Imagini uluitoare cu Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a putut fi observată pe scenă, în weekendul care s-a încheiat, fiind vorba de un eveniment din satul Prejmer, din apropiere de Brașov. În plină pandemie de coronavirus artista a fost solicitată să cânte la o păstrăvărie. În realitate concertul ce se anunța pe parcursul a trei zile a fost similar adunărilor sătești de altădată. Din acest motiv, oamenii nu au considerat necesar să poarte o mască sanitară. În pozele din galerie se mai poate vedea cum cei din public sunt foarte aproape unii de alții și nu păstrează nici distanța impusă.

Imagini uluitoare cu Vlăduța Lupău. Cum s-au comportat oamenii după ce s-a urcat pe scenă. Acuze dure
Vlăduța Lupău a participat la un evenoment la care nu s-au respectat deloc regulile de diminuare a infecției cu coronavirus

În Brașov au fost semnalate tot mai multe cazuri de infectare cu coronavirus. De aceea șocul poate fi cu atât mai mare, pentru că locuitorii nu au văzut de cuviință să se protejeze. Imaginile cu Vlăduța Lupău în prim-plan, pe respectiva scenă, s-au viralizat în mediul online. Datorită faptului că artista este atât de renumită și pe Facebook sau Instagram, autoritățile au putut afla adevărul. Polițiștii, dar și cei de la DSP s-au autosesizat și au intervenit sâmbătă, pe 4 iulie 2020. Evenimentul la care a cântat Vlăduța Lupău s-a desfășurat vineri, la păstrăvăria din Prejmer, de lângă Brașov. La evenimentul al cărui bilet a costat 75 de ani mai trebuiau să cânte și Clejanii, ei fiind chiar cap de afiș.

Cum s-au comportat oamenii după ce s-a urcat pe scenă. Acuze dure

„În urma activităţilor de verificare, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul Ordine Publică – au aplicat amenzi contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid 19 şi a OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 11.500 lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Braşov, potrivit Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe