Imagini șocante cu tânărul din Iași care s-a spânzurat de un stâlp de înaltă tensiune. Cine l-a împins spre moarte

Elena Avramescu 11.05.2021, 12:10
Imagini șocante cu tânărul din Iași care s-a spânzurat de un stâlp de înaltă tensiune. Cine l-a împins spre moarte

Imagini șocante cu tânărul din Iași care s-a spânzurat. Un tânăr din Iași a luat fatala decizie de a se spânzura de un stâlp de înaltă tensiune la 20 de metri înălțime, în zona industrială, la scurt timp după ce ar fi fost amenințat de cămătari. Astfel că duminică noaptea, mai multe persoane s-au adunat în jurul stâlpului de care tânărul s-a spânzurat, iar un bărbat s-a urcat după el să-l salveze, însă a fost în zadar.

Imagini șocante cu tânărul din Iași care s-a spânzurat

Ionuț avea doar 30 de ani și locuia de câțiva ani într-o clădire dezafectată din zona Baza 3. Însă în acel loc nu locuia doar el, ci alte zeci de persoane fără adăpost, care au format o adevărată familie. Astfel că nu este de mirare faptul că toți își cunosc problemele, însă vestea morții lui Ionuț nu i-a șocat atât de tare pe cei care locuiesc în clădirea dezafectată. În cursul zilei de duminică, tânărul ar fi fost amenințat de cămătari, după cum susțin cei care îl cunosc. Iar imediat după amenințare tânărul începuse să aibă un comportament ciudat, afirmând că vrea să se sinucidă.

El a fost amenințat de cămătari. Sunt din clanul X și Y. Eu nu vreau să dau nume, pentru că am mai fost bătut de interlopi. Mi-au rupt coastele și am fost la Secția 5 de Poliție și m-au luat în râs. Mi-au spus să vin cu certificat medico-legal, dar de unde să dau eu 300 de lei pe certificat dacă mănânc de la gunoi?, a declarat unul dintre „boschetari”, așa cum s-a autointitulat, potrivit BZI.

Imagini socante cu tanarul din Iasi care s-a spanzurat
Tanarul din Iasi care s-a spanzurat

Cei care l-au cunoscut pe Ionuț n-au spus foarte multe despre moartea acestuia, însă, cu siguranță, sunt mâniați din cauza acestei situații.

Gata, a făcut-o, s-a terminat. Nu e normal să fie așa, din cauza cămătarilor s-a ajuns aici. Nimeni nu face nimic, nici poliția, nici nimeni. Ionuț s-a spânzurat. Am urcat după el să-l salvez. Nu am avut ce să-i fac. Dacă tăiam șufa aia, cădea de la atâția metri. Am încercat să îl țin, să nu se sufoce, dar nu am reușit. Eu l-am băgat în casă înainte să se spânzure, mama i-a dat de mâncare, i-am spus să stea liniștit. A sărit pe geam și s-a urcat pe stâlp, a declarat unul dintre bărbații care locuiesc în ghetou.

Cei care l-au găsit fără suflare au încercat să facă imposibilul și să-l salveze, anunțând imediat autoritățile. Astfel că mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului și au încercat să-i acorde primul ajutor tânărului. Din nefericire, au declarat decesul. La scurt timp după, trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie, iar ulterior se vor stabili cauzele decesului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...