Imagini senzaționale cu Serena Williams, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Fanii au rămas uluiți

Marian Cărăvan 23.09.2020, 11:12
Imagini senzaționale cu Serena Williams, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Fanii au rămas uluiți

Înainte de participarea la ultimul turneu de Grand Slam al anului, Serena Williams a participat la o ședință foto, în urma căreia au rezultat imagini senzaționale. Au apărut imagini senzaționale cu Serena Williams, așa cum nu fanii nu au mai văzut niciodată. Aceștia au rămas uluiți.

Imagini senzaționale cu Serena Williams, înainte de Roland Garros. Fanii au rămas uluiți

Serena Williams continuă să uimească și la 38 de ani. O adevărată legendă a tenisului mondial, americanca impresionează și în afara terenului de tenis. Serena Williams s-a înfățișat fanilor într-o nouă ipostază. Fanii au fost uluiți când au văzut rezultatul ședinței foto la care marea sportivă a participat înainte de Roland Garros. Imaginile postate pe contul de Instagram sunt sugestive, drept dovadă numărul mare de aprecieri, peste 200.000. Sunt imagini senzaționale cu Serena Williams, sportivă cu 12 milioane de urmăritori pe Instagram. O ședință foto ca o relaxare înainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului, unde Serena Williams a confirmat participarea.

„Voi merge la Paris pentru Roland Garros, în mod sigur”, a transmis sportiva.

La Openul Franței nu va fi prezentă liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, iar în aceste condiții Simona Halep, locul 2 WTA, a devenit principala favorită. Simona Halep s-a impus la Roland Garros în 2018, la patru decenii de la triumful Virginiei Ruzici la aceeași competiție.

Imagini senzaționale cu Serena Williams, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Fanii au rămas uluiți Sursa foto: Instagram

Anul trecut, Simona Halep a „spulberat-o” pe Serena Williams la Wimbledon

Fanii tenisului își aduc aminte cu siguranță de triumful Simonei Halep în finala de la Wimbledon, când a „spulberat-o” practic pe Serena Williams. Pe 13 iulie 2019, Simona Halep câștiga al doilea turneu de Grand Slam din carieră, după ce trecea într-o manieră entuziasmantă de Serena Williams, cu un dublu 6-2. A fost o zi istorică pentru Simona Halep și pentru tenisul românesc.

Până la finala de la Wimbledon, Simona Halep avea o singură victorie contra celei mai titrate jucătoare din lume, aflate încă în activitate. Și se întâlniseră de zece ori până la finala de pe iarba londoneză.

Atunci, ăn 2019, Simona Halep a fost de departe cea mai bună jucătoare de la Wimbledon. Cu doar un set pierdut în cele şapte meciuri disputate la Londra (în fața comptrioatei Mihaela Buzărnescu), a fost la un minut distanţă de cea mai rapidă victorie într-o finală a turneului din ultimii 36 de ani. A fost a doua cea mai scurtă luptă pentru trofeu din istoria turneului feminin de la Wimbledon, din ultimii 36 de ani.

Simona se poate mândri și cu un record absolut pentru o finală feminină: doar trei greşeli neforţate faţă de cele 26 ale Serenei în meciul care a durat doar 56 de minute.

În 2020, Simona Halep a câștigat trei turnee consecutive, la Dubai, Praga și Roma. Urmează o nouă prezență la Roland Garros.

Urmăriți Impact.ro și pe