Imagini răvășitoare! Florin Salam, la căpătâiul prietenului său, Emi Pian. Ce omagiu i-a adus artistul

Redacția IMPACT 06.08.2020, 09:11
Imagini răvășitoare! Florin Salam, la căpătâiul prietenului său, Emi Pian. Ce omagiu i-a adus artistul

România asistă cu îngrijorare la mișcările aprige ale interlopilor care duc un război sângeros pe străzile din Capitală. Emi Pian, liderul clanului Duduienilor a fost ucis de un clan rival, în timp ce juca barbut în sectorul 2 din București. Ieri, bărbatul a fost înmormântat cu mare fast, tradițiile specifice minorității sale fiind nelipsite. Florin Salam, celebrul manelist nu a lipsit nici el de la eveniment.

Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Emi Pian

A fost tristețe mare ieri, la căpătâiul liderului Duduienilor. Emi Pian s-a stins din viața după o încarcerare cu un clan rival. Lumea a dat năvală la înmormântare, fără să respecte nicio regulă de distanțare socială. Printre persoanele prezente s-a aflat și Florin Salam, care a stat la căpătâiul bunului său prieten pentru a-i aduce un ultim omagiu acestuia. Din video-urile postate ieri pe Facebook, imaginile par să fie răvășitoare, sub piese de jale ale cântărețului.

Florin Salam, amendat după înmormântarea lui Emi Pian

Zeci de persoane au stat practic lipite una de alta la înmormântarea de miercuri, a lui Emi Pian. Asta s-a văzut din live-urile postate pe rețelele sociale. Pentru că nu s-a respectat nicio regulă de distanțare socială și pentru că niciun participant la eveniment nu a purtat mască de protecție, Poliția și Jandarmeria au intervenit.

Nimeni nu a respectat nicio regulă impusă de combatere și limitare a răspândirii coronavirusului, nici măcar Florin Salam, care a fost amendat pentru că nu a purtat mască de protecție și nu respectat distanțarea socială. Alte zeci de persoane au fost, de asemenea, sancționate de căre oamenii legii.

Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, șeful Clanului Duduianu, a fost înjunghiat mortal cu un cuțit de bucătărie, marți noapte, în Capitală. Deși a reușit să ajungă la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Clanul Duduianu se numără printre cele mai temute grupări din România.

Urmăriți Impact.ro și pe