Imagini rare cu Raluca Bădulescu fără pic de machiaj. Puțini știu cum arată vedeta Kanal D, atunci nu apare la Bravo, Ai Stil. Foto

Madlen Moraru / 30.06.2020, 14:59

Raluca Bădulescu s-a afișat de câteva ori fără pic de machiaj. Apariția vedetei Kanal D este una neașteptată și atunci când nu este în fața camerelor de filmat. De multe ori, jurata de la Bravo, ai Stil se bucură de momente în care îi oferă tenului său libertatea necesară să respire.

Imagini rare cu Raluca Bădulescu fără pic de machiaj

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Când se afișează la masa juriului de la emisiunea de modă din care face parte acesteia nu îi lipsesc niciodată o coafură impecabilă. Fie un machiaj intens, așa cum preferă celebra blondină, realizat impecabil. În vârstă de 45 de ani, aceasta și-a supus corpul la câteva transformări drastice, în urmă cu câțiva ani.

Imagini rare cu Raluca Bădulescu fără pic de machiaj. Puțini știu cum arată vedeta Kanal D, atunci nu apare la Bravo, Ai Stil. Foto
Raluca Bădulescu a recunoscut că uneori nu folosește farduri în aparițiile sale când nu e la TV

Puțini știu cum arată vedeta Kanal D, atunci nu apare la Bravo, Ai Stil

După ce a slăbit fenomenal, Raluca Bădulescu s-a ocupat și mai mult de imaginea ei. De aceea, și atunci când alege să apară fără strop de machiaj pe chip arată de nota 10.

Raluca Bădulescu are un ten impecabil, chiar dacă adesea, la TV, poate fi văzută când poartă foarte mult machiaj. Câteva apariții total naturale ale acesteia dovedesc faptul că ar putea cu lejeritate să folosească și tonuri mai puțin intense, fie pe cele nude.

Vedeta de la Kanal D le-a arătat fanilor cum este de fapt înfățișarea ei și prin intermediul unor postări pe Instagram. Într-o astfel de transmisiune pe rețelele sociale, Raluca Bădulescu a recunoscut că are zile când nu se atinge de trusa cu farduri. Și în cadrul interviurilor acordate aceasta povestea că vrea să se mențină veșnic tânără. De aceea, nu neagă faptul că ar putea să mai aibă câteva vizite pe la cabinetul esteticianului pentru câteva modificări corporale.

„Am 64-65 centimetri în talie. Îți dai seama de la 125 de kilograme să spun chestia asta?! Aș fi vrut să zic 90-60-90, dar nu… Bust am 99 cm, talie am 64 sau 65 cm, iar șoldurile sunt 93 sau 94, cam așa. Sunt aproape de standarde. Doamne ajută! Se poate și la vârsta a doua. Dulciurile nu lipsesc, pentru că mie îmi plac foarte mult. Beau și băuturi carbogazoase. Oricând… vreau să-mi fac orice (n.r.: operații estetice). Timpul să ne permită, dar pe parcursul anilor vreau să-mi mai fac. Nu vreau să îmbătrânesc. Tinerețe fără bătrânețe, pentru că atât tehnologia, cât și medicina au avansat atât de mult… de ce nu?! Vreau să fiu forever young”, mărturisea Raluca Bădulescu, potrivit celor de la viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI