Imagini rare cu Gina Pistol și Smiley! Cum au fost surprinși cei doi în public. Fanii nu i-au mai văzut așa

Smiley și Gina au fost surprinși sărutându-se în public

Gina și Smiley sunt unul dintre cuplurile îndrăgite ale showbiz-ului românesc. Cei doi și-au surprins fanii după ce au făcut un gest inedit în public. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase.

Gina Pistol și Smiley, ipostază inedită în public

Sunt împreună de aproximativ trei ani, deși inițial s-au ferit să se afișeze. Acum cei doi nu se mai ascund de ochii lumii și chiar se comportă cât se poate de relaxat. Relația dintre artist și frumoasa blondină de la ”Chefi la cuțite” a evoluat foarte frumos. Mai cu seamă că cei doi au fost împreună în timpul pandemiei, când au fost nedespărțiți.

Recent, Smiley și Gina au fost surprinși de paparazzii într-o ipostază tandră, în văzul lumii. Blonda a fost văzută pe terasa unui local din Floreasca, așteptând să ia prânzul. Cum nu se putea să fie de una singură, alături de Gina a apărut evident Smiley. Astfel, imediat ce a ajuns, artistul nu s-a sfiit și a îmbrățișat-o și sarutat-o pasional pe Gina.

Smiley și Gina, moment de tandrețe în public

Smiley și Gina, moment de tandrețe în public

Ulterior, cei doi au luat masa împreună și s-au bucurat de timpul alături unul de celelalt. De asemenea, la final, Smiley a fost cel care a achitat nota de plată. După ce au terminat masa, cei doi porumbei s-au îndreptat spre parcare. Înainte de a ajunge la mașină, totuși, Smiley și Gina au oferit privitorilor un moment de tandrețe, sărutându-se pe trotuar.

Deși par să se înțeleagă de minune, Smiley nu este încă hotărât să facă pasul cel mare. Pe de altă parte, Gina a mărturisit că este pregătită să îi poarte numele celui care o va lua de soție.

Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională, a declarat Gina Pistol, în exclusivitate pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI