Imagini rare cu fiicele Danei Budeanu. Designerul de modă a postat totul pe Instagram. Foto

Iancu Andreea 22.03.2022, 15:32

Dana Budeanu este o prezență pe cât de vocală în spațiul public, pe atât de discretă în privința vieții sale private. Vedeta, care obișnuiește să stârnească mereu controverse cu afirmațiile sale legate de subiectele de actualitate, își ține departe de ochii lumii familia și mai cu seamă cele două fiice gemene. De curând însă, designerul de modă a lăsat deoparte reținerile. Fiicele Danei Budeanu au apărut pe internet, după ce mama lor a decis să dezvăluie puțin din intimitatea sa.

Fiicele Danei Budeanu, surprinse în imagini rare, pe contul de Instagram al creatoarei de modă

Este o prezență constantă în showbiz, însă sunt puține aspecte cunoscute despre viața sa privată. Iar acest fapt se datorează încercărilor vedetei de a păstra în intimitate tot ceea ce ține de familie. Fiicele Danei Budeanu se numără printre subiectele despre care creatoarea de modă nu vorbește prea des pentru a le proteja de lumina camerelor de filmare și de tumultul care vine la pachet cu celebritatea.

De curând însă, o postare pe contul de Instagram al acesteia dezvăluie mici frânturi din viața sa privată. Celebrul designer a povestit la un moment dat că fiicele sale sunt mari fani ai fotbalului, având idoli printre vedetele internaționale ale sportului rege. Chiar dacă le ține pe gemenele sale departe de rețelele de socializare și tehnologie, ea le este alături și le susține hobby-urile. De curând, una dintre fiicele Danei Budeanu a apărut într-o fotografie cu Kylian Mbappe, unul dintre cei mai de succes fotbaliști ai lumii, surprinsă chiar de creatoare.

Imagini rare cu fiicele Danei Budeanu
Fiica Danei Budeanu, îmbrățișată de Mbappe
foto – Instagram

Vedeta și-a surprins fiicele cu un mesaj emoționant, de ziua lor

În luna noiembrie, fiicele Danei Budeanu, Dana și Maria, au împlinit frumoasa vârstă de 17 ani, iar creatoarea de modă a marcat evenimentul printr-o postare pe internet. Aceasta a dezvăluit tortul plin de urări speciale pe care l-au primit fetele sale cu ocazia aniversării, alături de un mesaj extrem de emoționant, în care vedeta povestește primele clipe de la nașterea micuțelor ei.

Mesajul Danei pentru gemenele sale

„Intr o dimineata, acum saptesprezece ani, in burtica in care le am dus cu mine peste tot si n care le am mangaiat si le am vorbit continuu si n care mi am imaginat cum ar fi aratat ca doi ingeri, niste picioruse si manute bateau mai tare ca niciodata sa iasa… Ca mereu, mami le a explicat si atunci ca trebuie sa mai stam putin ca sa fim mari, mari si sa rezistam in lumea de afara, de care si astazi incerc mereu sa le feresc. Vorbindu le asa cu mana pe burtica, piciorusele si manutele bateau si mai tare…

Am alergat prin casa si mi am dat seama ca mai aveam atatea de facut inainte de a le naste si atatea de aranjat in camaruta lor de vis…si le am rugat cu toata mintea si sufletul meu sa mai stea cateva ore…
Am luat pernutele cusute de buni si de mamaie, am aranjat toate hainutele in dulap, am pus fiecare ursulet la locul lui si am plecat sa le aduc pe lume…

Nu mi mai amintesc nimic decat lumina puternica prin care le cautam si n care sopteam incet: copiii, unde sunt copiii?…era noapte si nu raspundea nimeni…spitalul dormea… M am ridicat cu toata puterea si am plecat sa le caut pe coridoarele lungi…si le am gasit dupa un geam langa zeci si zeci de bebelusi adormiti…si niciunul nu era ca ele… Am intrat si m am luptat sa ajung pana la ele si acolo, in clipa aceea, viata mea a inceput de fapt…erau perfecte, ca doi ingeri pe un nor de zahar…

De atunci si pana astazi am respirat si trait doar prin ele. Toata fericirea mea, fiecare gand, fiecare respiratie, fiecare vis…sunt ele… Sunt toata mandria mea si toata dragostea, toata bucuria, toata credinta, toata viata. Sunt sufletul meu in vazul tuturor. Fiecare cuvant al lor, fiecare privire, fiecare zambet sunt motivatia mea in fiecare zi, bucuria si implinirea… Mami le iubeste pana la cer si inapoi, le adora si le poarta cu ea mereu in fiecare gand si n tot sufletul. ?? ”

Imagini rare cu fiicele Danei Budeanu
Urarea specială de ziua fiicelor Danei Budeanu
foto – Instagram

Fiica Danei Budeanu, îmbrățișată de JLo

Chiar dacă este discretă când vine vorba despre aparițiile online ale fiicelor sale, Dana Budeanu a mai imortalizat un moment important din viața gemenelor sale. Una dintre fetele ei a avut ocazia de a o îmbrățișa pe celebra artistă Jennifer Lopez.

„O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile.

A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri”, povestea Dana Budeanu la Antena 3, după fericitul eveniment.

Aflându-se într-o vacanță în Italia, la Capri, vedeta a avut ocazia să o admire pe JLo, iar fiica sa chiar a avut o scurtă întâlnire cu artista de peste Ocean.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...