Imagini rare cu Cătălin Botezatu din adolescență. Avea părul lung și plănuia să devină energetician

Diana Radu 03.12.2019, 14:23
Imagini rare cu Cătălin Botezatu din adolescență. Avea părul lung și plănuia să devină energetician

Cătălin Botezatu a fost la un pas de a deveni energetician la Reactorul Nuclear din Canada, așa cum plănuiau părinții lui care voiau să-l trimită în Canada, la rudele lui, după terminarea facultății de Energetică. Însă, destinul l-a purtat pe alt drum pe Botezatu și asfel a ajuns în prezent unul dintre cei mai celebri creatori de modă.

Imagini rare cu Cătălin Botezatu din adolescență. Creatorul de modă a fost la un pas de a deveni energetician

Cătălin Botezatu s-a lansat cu succes în lumea modei în adolescență atunci când a lucrat ca model pentru fabrica Apaca. În aceea perioadă, Bote avea doar 18 ani și aproape absolvise liceul de matematică – fizică. Având în vedere profilul pe care acesta l-a uramat la liceu, părinții s-au gândit că ar fi ideal pentru băiatul lor dacă ar pleca în Canada pentru a-și continua studiile în domeniu, după care să devină energetician la Reactorul Nuclear.

Însă, cum planurile din târg nu corespund de obicei cu cele de acasă, Cătălin Botezatu a dat meseria de energetician pe cea de model, devenind astfel celebru în lumea modei. De asemenea, la vremea respectivă Bote avea un corp de invidiat, dar și părul lung. Iată cum arăta creatorul de modă în tinerețe.

Cum arăta Cătălin Botezatu cu părul lung
Cum arăta Cătălin Botezatu cu părul lung

“Eu am terminat un liceu de matematică – fizică și am fost meditat numai la științele exacte. Părinții mei își doreau ca eu să dau la Facultatea de Energetică, în cadrul Institutului Politehnic București și, la finele studiilor, să merg să lucrez la Reactorul Nuclear din Canada, acolo unde aveam rude. În primă fază, le-am dat satisfacție și m-am dus la examen”, a declarat Cătălin Botezatu pentruWOWbiz.ro.

Cum arăta Cătălin Botezatu cu părul lung
Cum arăta Cătălin Botezatu cu părul lung

De asemenea, Cătălin Botezatu a povestit că a susținut examenul de admitere doar de dragul părinților, însă simțea că nu asta e meseria pe care vrea să o facă în viață. Apoi a mai cochetat și cu teatrul, dar nici asta nu a fost să fie.

”Am luat din prima, însa nu simțeam că am chemare pentru așa ceva, astfel că, în ciuda voinței părinților și, cu inima strânsă că nu i-am ascultat, am dat la Facultatea de Teatru. Îmi doream să fiu actor și simțeam că sunt foarte potrivit pentru această meserie”, a mai declarat Bote.

 

Urmăriți Impact.ro și pe