Imagini rare cu Andreea Marin. Cum arată vedeta, la 19 ani, când a participat la concursul de Miss

Madlen Moraru / 05.08.2020, 11:09

Mulți români s-ar putea întreba unde a lucrat Andreea Marin, înainte să fie cunoscută. Sau ce preocupări avea diva în trecută, atunci când nu era în atenția publicului. În prezent una dintre cele mai notorii personalități din România, “zâna suprizelor” are un istoric al aparițiilor foarte neașteptat. A renunțat la ce putea fi o carieră foarte promițătoare, chiar în modeling, în favoarea unui viitor pe sticlă.

Imagini rare cu Andreea Marin, la 19 ani!

Dragostea Andreei Marin pentru modă nu a dispărut însă, pentru că și în prezent diva se pozează în tot soiul de ținute elegante. Imaginile ajung uneori să strângă un număr record de aprecieri în mediul online, acolo unde vedeta le face publice. Prin intermediul postărilor de pe rețelele sociale, fanii acesteia pot afla și cum se mai preocupă vedeta de silueta ei.

Încă de când era doar o adolescentă, având 19 ani, Andreea Marin a dat dovadă de apariții remarcabile. Aceasta poate fi admirată pe când avea această vârstă și a defilat într-un concurs de miss de la noi, în imaginile din galeria foto. Momentele aveau loc în anul 1994, când ea a participat la un concurs de frumusețe, unde și-a etalat calitățile pentru prima dată public pe o scenă.

Unde a lucrat Andreea Mantea înainte să devină cunoscută. A renunțat după ce a câștigat un concurs de miss
Andreea Marin a participat în trecut și la concursuri de frumusețe

Așa arăta vedeta când a participat la concursul de Miss

Clipele când Andreea Marin pășea pe o scenă aveau loc în anul 1994, iar principala ei rivală de pe atunci, în cadrul show-ului de Miss, era politicianul Roberta Anastase! Foarte timidă la o primă vedere, zâna a continuat însă cu foarte multă încredere în postura ei atunci când a defilat pe scena de la concursul inedit de frumusețe. La proba rochiei de seară, ea a purtat o vestimentație în nuanțe de negru, foarte multată. Rochia pe care Andreea Marin a ales-o i-a pus în valoare silueta tinerească și a avut mereu zâmbetul pe buze, dând dovadă că se distrează pe cinste.

Și chit că nu a plecat acasă cu mult visata coroniță de Miss, în urma paricipării sale, din 1994, nu s-a demoralizat. La scurtă vreme, Andreea Marin a început să lucreze la TVR Iași, fiind o rampă uriașă de lansare în cariera ei din televiziune. Au urmat show-uri ca “Surprize, surprize”, tot de la TVR, o emisiune care i-a ținut pe cei din public cu sufletul la gură pe parcursul anilor ’90.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI