Imagini rare cu Alina Eremia și iubitul ei! Cum au fost surprinși cei doi în public. Foto

Imagini rare cu Alina Eremia și iubitul ei! Cum au fost surprinși cei doi în public. Foto

Alina Eremia trăiește o poveste de dragoste pe care preferă să o țină ascunsă de ochii publicului. Asta pentru că iubitul său, Edi Barbu nu are nicio treabă cu lumea showbiz-ului. El este corporatist, ci nu unul oricare, cu funcție de conducere.

Alina Eremia, surprinsă la brațul iubitului său

Fanii artistei nu au avut ocazia de a o vedea pe aceasta prea des la brațul iubitului său, deși cei doi sunt împreună de patru ani. Despre acest lucru, artista a explicat că nu vrea ca statutul ei să-i afecteze în vreun fel cariera lui Edi. Însă, reporterii de Ciao i-au surprins recent pe cei doi la braț pe o stradă din Capitală.

Între Alina Eremia și Edi Barbu se pare că există o mare discrepanță în privința stilului vestimentar. În timp ce unul este îmbrăcat la patru ace, celelelalt este îmbrăcat sport. Însă, stilurile diferite, precum și domeniile la fel de diferite din care fac parte, nu pare să fie un impediment în relația lor.

alina eremia, imagini rare, iubit

Alina Eremia, surprinsă la brațul iubitului său. Sursă foto: Ciao

Alina Eremia a compus o melodie inspirată de povestea sa de iubire

Artista a dezvăluit că l-a cunoscut pe Edi Barbu la sala de sport acum mai bine de patru ani. În prezent cei doi locuiesc împreună, iar Alina se simte o femeie împlinită alături de el. De asemeena, artista a recunoscut cu sinceritate că Edi e persoană cea mai importantă din viața ei, alături de familie. Mai mult, iubirea dintre ei a inspirat-o pe Alina să scrie piesa „As da”.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O data ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine”, a declarat Alina despre noul single pe care l-a lansat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI