FOTO EXCLUSIV

Imagini neretuşate cu Geanina Ilieş. Aşa arată, de fapt, vedeta. Imaginile astea spun tot FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 05.04.2022, 15:47

Este o prezență extrem de discretă când vine vorba despre viața sa personală, în ultima vreme concentrându-se mai mult asupra afacerii sale. Geanina Ilieș este însă, fără dar și poate, o femeie frumoasă, care reușește ca la aproape 37 de ani să arate superb. O serie de imagini neretușate, surprinse de reporterii impact.ro, dezvăluie cum arată de fapt Geanina Ilieș, vedetă ce a apărut într-o formă de zile mari pe străzile din București.

Geanina Ilieș, surprinsă în Capitală. Imagini neretușate cu frumoasa vedetă

Fosta gazdă de la „Ferma” este, în general, extrem de rezervată în a-și afișa viața, însă a devenit celebră prin prisma frumuseții sale naturale. Geanina Ilieș s-a lansat în urma câștigării titlului de Miss Fotomodel România, concurs în care s-a înscris la numai opt luni de la aducerea pe lume a fiului său, Patrick Alexandru. De la podiumul de modă ea a ajuns la pupitrul știrilor și apoi în diferite producții de televiziune care s-au bucurat de succes.

Chiar dacă au trecut mai bine de 15 ani de la debutul său, Geanina Ilieș este neschimbată. Vedeta arată uluitor de bine, iar efectele stilului de viață sănătos și procedurilor corporale la care apelează în cadrul propriului său salon de înfrumusețare își dovedesc efectul. Geanina Ilieș a fost surprinsă de reporterii impact.ro în Capitală, dovedind că prezentatoarea arată incredibil de bine. Îmbrăcată lejer, Geanina a afișat o siluetă de invidiat, formele sale extrem de senzuale fiind dezvăluite de colanții mulați.

Geanina Ilieș, alături de fiul său Patrick Alexandru
Geanina Ilieș, alături de fiul său Patrick Alexandru

Vedeta se iubește cu un bărbat misterios

În privința vieții sale amoroase, Geanina Ilieș este la fel de discretă. După ce s-a despărțit de partenerul de viață alături de care l-a conceput pe fiul său, care a împlinit vârsta de 14 ani, vedeta a ales să își păstreze în intimitate viața privată. Cu toate acestea, reporterii impact.ro o surprindeau din nou pe Geanina, de această dată în compania unui bărbat misterios. Cel despre care se crede că este iubitul său, Mircea, este o persoană la fel de discretă, căreia nu îi place să se afișeze în public.

„Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, declara Geanina Ilieș pentru okmagazine.ro.

Geanina Ilieș și iubitul său formează un cuplu de mai bine de opt ani de zile, semn că legătura dintre ei doi este una armonioasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...