Imagini nemaivăzute cu Mioara şi Petre Roman de pe vremea când încă erau împreună. Oana a deschis cutia cu amintiri. Foto

Badea Violeta 25.05.2022, 14:18

Oana Roman este, fără îndoială, una dintre cele mai populare vedete de la noi. Aceasta are mii de fani pe rețelele sociale, cărora le povestește tot ce se petrece în viața ei. De curând, fiica lui Petre Roman i-a bucurat nespus pe internauți, publicând câteva imagini emoționante cu părinții săi de pe vremea când aceștia erau încă împreună. Iată ce amintiri a împărtășit influencerița cu admiratorii ei!

Oana Roman, imagini de colecție cu părinții săi

Oana Roman le-a făcut, de curând, o surpriză uriașă tuturor fanilor săi de pe Instagram. Influencerița a demonstrat încă o dată că este extrem de deschisă față de urmăritorii săi, astfel că nu a avut nicio problemă în a le împărtăși acestora câteva fotografii de suflet cu unele dintre cele mai dragi ființe din viața sa.

Este vorba bineînţeles de părinții săi, Petre și Mioara Roman, dar și despre bunici. Așadar, vedeta a publicat, recent, o fotografie cu mama sa de la cununia civilă, prilej prin care internauții au putut observa cât de frumoasă era Mioara Roman în tinerețe.

Nu mai e niciun secret faptul că Oana are o relație excelentă cu cea care i-a dat viață. Din păcate însă, fosta soție a lui Petre Roman se confruntă acum cu câteva probleme de sănătate care nu-i dau pace. Într-o altă fotografie, fanii Oanei Roman i-au putut observa pe ambii părinți ai influenceriței de pe vremea când încă formau o familie.

De altfel, Oana a și scris în dreptul imaginii că poza este făcută la aniversarea sa de 30 de ani. În plus, aceasta a menționat că acela a fost ultimul an în care i-a avut pe amândoi părinții împreună la ziua sa.

Oana Roman si parintii sai
Oana Roman si parintii sai

Oana Roman le-a împărtășit admiratorilor fotografii de colecție cu familia sa

Totodată, Oana Roman nu a ratat ocazia de a le arăta fanilor săi și câteva poze cu bunicii. Vedeta a publicat o imagine realizată în 1950. La acea vreme, bunicul acesteia era ambasador la Cairo, după cum se laudă Oana Roman.

În aceeași fotografie apare și Mioara Roman, care atunci avea doar 10 ani. Astfel, influencerița le-a prezentat celor din mediul online o mare parte din familia sa frumoasă.

Așa cum probabil știți deja, cuplul format din Mioara și Petre Roman nu a rezistat până la adânci bătrâneți. Mariajul dintre cei doi s-a încheiat după mai bine de trei decenii petrecute împreună, în 2007, când cei doi au divorțat și au luat-o pe drumuri separate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...