Imagini neașteptate cu Andra în costum de baie. Vedeta a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată în vacanță

Badea Violeta 05.08.2022, 14:12

Andra, soția lui Cătălin Măruță, este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Însă, fanii  n-au prea avut ocazia să o vadă pe artistă purtând costum de baie. De curând, îndrăgita solistă a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată în vacanță.

Cum arată Andra în costum de baie? Vedeta a lăsat inhibiţiile deoparte şi s-a fotografiat în vacanță

Andra a fost plecată într-o scurtă vacanță doar cu cei doi copii ai săi, fiindcă soțul ei, Cătălin Măruță, nu a putut lipsi din emisiunea pe care o prezintă. Destinația aleasă de vedetă a fost Marbella, Spania.

Cât timp s-a aflat în vacanță, solista i-a luat prin surprindere pe admiratorii săi cu câteva apariții de senzație, la plajă. Aceasta a lăsat inhibițiile deoparte ți s-a pozat în costum de baie, sppre deliciul fanilor săi.

Andra, care pe data de 23 august va împlini vârsta de 36 de ani, a slăbit vizibil, în ultima perioadă, așa că acum nu mai ezită să-și expună formele.

Vedeta s-a pozat într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, de culoare neagră, care i-a scos în evidență atuurile fizice pe care le deține. Tototdată, Andra i-a fotografiat și pe cei doi micuți ai săi.

„❤️❤️☀️ Câtă fericire încape în doi copii zâmbăreți și bronzați? Fiecare vacanță cu ei, indiferent de destinație, este o sărbătoare! Sunt foarte recunoscătoare pentru astfel de clipe! ?”, a scris cântăreața pe Instagram.

Andra 1
Andra 

Cum a reușit să slăbească Andra

Cântăreața a reuși să dea jos 6 kilograme, iar într-un interviu a dezvaluit cum a reușit să facă acest lucru. Artista nu a ținut o dietă strictă, însă recunoaște că efortul pe care-l depune pe scenă și-a spus cuvântul.

„Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar ambalajul”, a declarat soția lui Cătălin Măruță, potrivit revistei VIVA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...