Imagini inedite cu Simona Halep în București. Bărbatul a condus-o până la mașină după ce au fost la o bază exclusivistă

Anca Manolica, Iulia Statie 31.01.2023, 14:42

După un an 2022 extrem de greu, care a culminat cu suspendarea provizorie din tenis, Simona Halep a revenit pe teren mai repede decât se aștepta toată lumea. Sportiva din Constanța s-a reîntors la antrenamente după ce a fost suspendată pentru dopaj, semn că nu renunță nicio clipă din a spera că va reveni cât mai curând în circuit. În compania cui a fost surprinsă la o bază exclusivistă.

Cu ce bărbat a fost surprinsă Simona Halep

Simona Halep își revine încet, încet, după un an tumultos, în care a avut parte de eșecuri atât pe plan personal, cât și în plan sportiv. Sportiva este cunoscută pentru spiritul de luptător și continuă să se antreneze din greu, în ciuda faptului că, momentan, este suspendată provizoriu din tenis.

Fostul lider mondial se antrenează pentru a se menține în formă, chiar dacă, momentan, nu poate reveni în circuit, fiind nevoită să își demonstreze nevinovăția în cazul scandalul de dopaj de la US Open 2022.

A condus-o până la mașină

Luni, 30 ianuarie, fotoreporterii Playtech Știri au surprins-o pe Simo în elementul ei. La orele prânzului, tenismena pregătea un antrenament la baza sportivă Pescariu Sports And Spa din Capitală, alături de unul dintre antrenorii ei.

Simona Halep
Simona Halep

La final, fosta soție a lui Toni Iuruc s-a lăsat condusă la mașină de către acesta, bărbatul fiind extrem de galant, ajutând-o să își scoată bolidul pe patru roți din parcare, după cum se poate vedea în imaginile din Galeria FOTO.

Simona Halep, în coborâre în clasamentul WTA

Aflată săptămâna trecută pe locul 12 WTA, dubla câștigătoare de turneu de Grand Slam este în prezent pe o altă poziție în ierarhia tenisului mondial feminin.

În urma încheierii turneului Australian Open, sportiva din Constanța a căzut pe poziția a 15-a, după ce a fost depășită de Beatriz Haddad Maia (14), Petra Kvitova (13) și Jelena Ostapenko (12). La primirea verdictului că va fi suspendată provizoriu din tenis, ea ocupa locul 9 în clasament.

În timpul turneului Australian Open, la care românca nu a putut participa din cauza suspendării sale, ea a fost în Dubai, acolo unde s-a relaxat la plajă, dar a făcut și mai multe ședințe de pregătire. Simo așteaptă cu nerăbdare să ajungă să fie audiată de Sports Resolution, în speranța că verdictul pe care îl va primi va fi unul favorabil.

Citește și: Reacția furibundă a lui Radu Banciu la adresa Simonei Halep. Prezentatorul a izbucnit în scandalul de dopaj: „Este o rușine”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...