EXCLUSIV

Imagini inedite cu Bodo de la Proconsul. Fostul ginere al lui Traian Băsescu e șef de galerie. „Cântă imnul la fiecare meci”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 10.08.2022, 18:42

Dragostea pentru fotbal a copiilor săi l-a transformat pe Bogdan Marin, alias Bodo, solistul de la Proconsul, într-un pasionat lider de galerie. Nu a vreunei echipe de primă ligă, ci a unui club de juniori, Young Boys Topoloveni, unde cei doi băieți ai săi sunt legitimați de doi ani.

„Întreține mereu atmosfera în tribune”

Chiar dacă nu par să dorească a-i călca pe urme, Bodo, solistul trupei Proconsul este extrem de implicat în a le împlini visul fiilor săi, Daniel și Filip, pe care i-a adoptat împreună cu soția sa, Loredana, pe când erau foarte micuți, de la un centru de plasament. Cei doi băieți, acum în vârstă de 10, respectiv 9 ani, care cândva își însoțeau tatăl la concerte și erau foarte fascinați de tobe, sunt pasionați de fotbal și ambii sunt legitimați, de doi ani, la un club din Pitești, Young Boys Topoloveni, după ce au început să practice acest sport la Academia Voluntari.

Dragostea pentru fotbal a copiilor săi l-a transformat pe Bogdan Marin, alias Bodo, solistul de la Proconsul, într-un pasionat lider de galerie.

„Întreține mereu atmosfera în tribune. Bodo a făcut imnul echipei și-l cântă înaintea fiecărui meci, el dă tonul. Atunci când poate, merge cu copiii și la turnee”, a mărturisit antrenorul și în același timp președintele clubului, Bogdan Marcolea, pentru Impact.ro.

Ce spune antrenorul puștilor

Cât despre cei doi puști, Daniel și Filip, antrenorul acestora are numai cuvinte de laudă.

„Ambii sunt talentați și pasionați de fotbal. Vin la toate antrenamentele, însoțiți de tatăl lor, iar când acesta nu poate, de mama lor”, ne-a mai spus Bogdan Marcolea.

Imagini inedite cu Bodo de la Proconsul. Fostul ginere al lui Traian Băsescu e șef de galerie. „Cântă imnul la fiecare meci”. EXCLUSIV

Recent, Bodo mărturisea că inițial și-a dus copiii la un club cunoscut din Pitești, dar i-a retras de acolo imediat după ce pe grupul de whatsapp al părinților se postau fotografii porno și comentarii indecente.

Băieții știu că sunt adoptați

Bodo și Loredana, soția sa, sunt împreună de aproximativ 13 ani, iar în pandemie, în urmă cu mai bine de doi ani, au decis să părăsească agitația din capitală și să se mute împreună cu cei doi băieți la curte, într-o comună din județul Argeș, Dobrești, situată la 40 de kilometri de Pitești. Din dorința de a ajuta comunitatea de acolo, cei doi soți și-au deschis, la Dobrești, un atelier de lucru pentru copii, după ce au închiriat locul pe care se afla fosta discotecă din sat. Micuții fac diverse activități și nu plătesc nicio taxă, iar de bunul mers al atelierului se ocupă, în primul rând Loredana, dar și artistul.

Cei doi soți au reușit să finalizeze procedura de adopție al băieților abia în anul 2017, deși cei doi frați se aflau în grija lor încă de când erau foarte micuți. Ei au avut grijă să le spună copiilor că au fost adoptați, tocmai pentru a nu afla acest lucru din alte părți. În prezent, toți cei patru formează o familie fericită, iar Bodo și Loredana ar face orice să le îndeplinească toate dorințele.

Urmăriți Impact.ro și pe