Imagini incredibile! George Burcea, înconjurat de femei și de alcool în timpul unor partide de poker. Vezi detalii

Alexandra Andrei 04.07.2020, 18:08
Imagini incredibile! George Burcea, înconjurat de femei și de alcool în timpul unor partide de poker. Vezi detalii

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, este protagonistul unor imagini surprinzătoare care au scăpat pe internet și au ajuns astfel în atenția fanilor. Actorul apare înconjurat de femei și alcool în timpul unor partide de poker. Ipostaza inedită în care a fost surprins Burcea are însă și o explicație.

George Burcea, înconjurat de femei și de alcool în timpul unor partide de poker

Imaginile în care George Burcea apare înconjurat de femei și de alcool în timpul unor partide de poker au fost urcate și pe contul de instagram al artistului, iar explicația este una simplă. Scenele nu au loc în realitate, ci în noul videoclip al lui Uddi, în care fostul soț al Andreei Bălan este protagonist.

Pandemia de coronavirus i-a distrus toate planurile lui George Burcea și l-a lăsat fără nicio sursă de venit. Piesele de teatru s-au anulat, la fel și filmările la noua telenovelă de la Antena 1, iar marii publicitari nu au mai filmat reclame TV.

Din fericire, însă, România începe să revină, puțin câte puțin, la normalitate. La fel și George Burcea, care și-a reluat deja o parte din activități. Zilele trecute, el a filmat noul videoclip al lui Uddi, în care apare în ipostaze mai mult decât interesante.

Așa apare George Burcea în noul videoclip al lui Uddi
Așa apare George Burcea în noul videoclip al lui Uddi
Așa apare George Burcea în noul videoclip al lui Uddi
Așa apare George Burcea în noul videoclip al lui Uddi

Îmbrăcat elegant, actorul a respectat la sânge scenariul și a intrat imediat în pielea personajului pe care trebuia să îl interpreze. Astfel, el apare în majoritatea cadrelor alături de femei extrem de frumoase, îmbrăcate care mai de care mai sexy. Din peisaj nu lipsesc băutirile alcoolice și nici jocurile de noroc, pesemne că fostul soț al Andreei Bălan interpretează rolul unui băiat rău, care nu ține cont de reguli sau dogmele societății.

Rol în noua telenovela de la Antena 1

Absolvent al Facultății de Teatru și film, George Burcea este catalogat de profesorii săi ca fiind un tânăr inteligent, cu o vastă cultură generală, boem, cu un talent actoricesc și o carismă aparte. Acesta are deja la activ câteva piese de teatru, iar la începutul anului a fost distribuit într-o telenovelă românească (de la Antena 1) unde, spun sursele noastre, ar urma să aibă un rol principal negativ.

Divorț cu năbădăi

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după numai șase luni de la cununia religioasă și cinci ani de la începutul relației. Cel care a pus punct definitiv căsniciei a fost chiar actorul de 34 de ani, care și-a motivat decizia prin faptul că nu mai are sentimente de iubire față de cântăreață, și că se simte nefericit și deloc sprijinit.

De atunci, cei doi și-au făcut o mulțime de șicane însă, în cele din urmă, par să fi ajuns la sentimente mai bune. Andreea a intentat deja divorțul la judecătorie, iar instanța va stabili în curând prima înfățișare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...