Imagini incredibile cu Yvette din Clona. Cum arată Vera Fischer la aproape 70 de ani

Ioana Bucur 14.04.2021, 13:30

Au trecut două decenii de când făcea furori într-una dintre cele mai urmărite telenovele de români, dar a rămas la fel de frumoasă. Imagini incredibile cu Yvette din Clona. Cum arată Vera Fischer la aproape 70 de ani.

Imagini incredibile cu Yvette din Clona

În România, numele Vera Fischer nu este foarte cunoscut, însă lucrurile stau cu totul altfel în momentul în care auzim despre „Yvette din Clona”. La două decenii de la premiera telenovelei care i-a adus celebritatea în întreaga lume, Fischer, la cei 69 de ani, a rămas una dintre cele mai frumoase femei din Brazilia, iar cele mai recente fotografii cu actrița sunt dovada clară. Avea 50 de ani când a fost distribuită în serialul ce a devenit un adevărat fenomen la nivel mondial.

Actrița Vera Fischer s-a născut în 1951. Când a împlinit vârsta majoratului, era aleasă Miss Brazilia, iar în același an, doar câteva luni mai târziu, tânăra ajungea să participe la Miss Universe, fiind una dintre finalistele competiției. Chiar dacă nu a câștigat titlul la care râvnea, viața ei era pe cale să se schimbe. Acasă, frumusețea ei nu a rămas neobservată. Vera a primit o șansă uriașă, o ofertă pe care nu putea să o refuze: să dea scena concursurilor de miss pentru platourile de filmare. Au urmat apariții incendiare în reviste pentru bărbați și roluri în mai multe filme și seriale. Anii treceau, dar celebritatea la care visa nu venea. În cazul ei, aspectul fizic nu i-a fost tocmai un atuu, producătorii și regizorii neavând prea mare încredere în talentul ei actoricesc. Le-a dovedit tuturor că se înșelau când, la vârsta de 50 de ani, a primit rolul lui Yvette din Clona.

Imagini incredibile cu Yvette din Clona
Vera Fischer

Reîntâlnire cu emoții, la Clona

Astăzi, actrița în vârsta de 69 de ani arată senzațional. Este activă pe platformele de social media, unde își împărtășește cu fanii momente din viața ei de zi cu zi. Vera este un „influencer” în toată regula, având, doar pe Instagram, nu mai puțin de un milion de urmăritori. Acolo, fiecare imaginie publicată de ea strânge zeci de mii de Like-uri. În ultimul timp, pare că marea ei iubire, actoria, a fost pusă pe planul doi, actrița concentrându-se mai mult pe noua sa pasiune: crearea de haine și bijuterii.

Se știe că multe dintre cele mai faimoase povești de dragoste ale actorilor se înfiripă pe platourile de filmare, dar ce se întâmplă când un film sau, în cazul nostru, un serial aduce împreună doi oameni care au trăit o poveste de iubire, dar s-au despărțit? Cu mulți ani înainte să fie Yvette din Clona, Vera se îndrăgostea nebunește de un coleg de breaslă care era cu 12 ani mai în vârstă decât ea. În 1979 venea pe lume fiica lor, Rafaela, dar relația s-a destrămat. În 2001, cei doi se regăseau, pe platourile de filmare de la Clona. Vorbim despre Perry Sales, cel care l-a jucat pe Mustafa, unchiul lui Jade. Din păcate, el a încetat din viață în 2009, la vârsta de 70 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI