Imagini incendiare! Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în cadă

Rădulescu Valentin 13.05.2020, 16:48
Imagini incendiare! Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în cadă

Vedeta și-a uimit din nou fanii printr-o fotografie incendiară. De această dată Anamaria a decis să pozeze goală în cadă, lăsându-și fanii cu gura căscată. Acum aceasta se află în Dubai până ce situația din România se va liniștii.

Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în cadă

Celebra sexy-impresară se află în prezent alături de familia sa în Dubai. Acolo și-a petrecut și perioada de izolare de unde și-a ținut fanii la curent cu activitatea ei pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului Anamaria s-a lăsat pozată în costumul de baie prin care își arăta părțile bine lucrate în fața admiratorilor. Până acum fotografiile ei au strâns mii de like-uri din parte fanilor, i-ar aceasta nu s-a lăsat deloc mai prejos și a avut curajul să își expună ”bogățiile” în tot acest timp.

Recent, vedeta a făcut o altă apariție extravagantă cu care și-a șocat fanii. Frumoasa blondină s-a lăsat fotografiată goală în timp ce făcea baie. Dar pentru că ține măcar la puțină intimitate, vedeta a avut grijă să își acopere părțile intime cu spumă. Totuși fotografia este plină de senzualitate, iar aprecierile din partea fanilor au început să curgă.

Imagini incediare! Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în cadă
Imagini incediare! Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în cadă

Anamaria Prodan a pozat incendiar și în rochie de mireasă

Impresara adoră să iasă mereu în evidență, așa că găsește mereu câte ceva ca să surprindă lumea. Așa că a acceptat să pozeze provocator fără nici o emoție în fața aparatelor de filmat. În cadrul unei ședințe foto, Anamaria a îmbrăcat mai multe rochii de mireasă și s-a lăsat fotografiată senzual. Blondina a povestit că s-a simțit foarte bine și a avut o experiență de neuitat. Aceasta se va întoarce în țară după ce situația legată de pandemie se va încheia cu bine.

Imagini incediare! Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în cadă
Imagini incediare! Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în cadă

„Am îmbrăcat nu una, ci mai multe rochii de mireasă și am pozat într-un pictorial dedicat mie și familiei mele! Este o provocare onorată să apar cu un interviu într-o revistă glossy-premium, unica din România în domeniul evenimentelor festive.
M-am simțit ca într-un film gândit, regizat și realizat de profesioniștii echipei ei! Mi-a fost alături Oana Badea, prietena mea! Am făcut fotografiile, într-un peisaj de vis. Lumea are nevoie de optimism, speranță și iubire”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe