Imagini groaznice în Premier League. Un jucător de la Burnley și-a rupt piciorul, iar cel care l-a lovit s-a pus în genunchi și a început să plângă

Sorin Barbu 17.04.2022, 18:22
Imagini groaznice în Premier League. Un jucător de la Burnley și-a rupt piciorul, iar cel care l-a lovit s-a pus în genunchi și a început să plângă

Meciul West Ham și Burnley a fost scena unui moment dramatic. Un jucător al echipei vizitatoare a suferit o accidentare foarte gravă, iar cel care l-a lovit, involuntar, s-a speriat foarte tare când a văzut cum arată piciorul adversarului. S-a pus în genunchi și a început să plângă.

Accidentare groaznică la meciul West Ham United – Burnley

West Ham și Burnley s-au înfruntat în runda cu numărul 33 din Premier League, iar în minutul 24, la scorul de 0-0, partida a fost întreruptă după o accidentare foarte urâtă. Mijlocașul oaspeților Ashley Westwood a făcut o preluare mai lungă și a încercat să paseze, din alunecare, unui coleg, dar Dusan Vlasic a venit în viteză și, fără să vrea, a căzut peste piciorul adversarului.

La prima vedere a părut un contact normal de joc, ceva mai tare, dar nu părea deloc periculos, iar arbitrul nu a fluierat nimic. Westwood era la pământ, urlând de durere, iar cel care a înțeles primul cât de serioasă este accidentarea a fost chiar Vlasic, în momentul în care a văzut că glezna adversarului este răsucită.

A început să strige să intre echipa medicală, și-a dus să-și prezinte scuzele, iar apoi s-a prăbușit în genunchi și a început să plângă în hohote. Colegii au încercat să-l consoleze și să-i explice faptul că nu a fost deloc vinovat. A părut să-și revină și a rămas pe teren până în minutul 63.

Medicii au intrat rapid și au reușit să-i fixeze piciorul. Westwood a fost scos pe targă, având lângă el un aparat de oxigen, în aplauzele fanilor.

Meciul s-a terminat 1-1. Oaspeții au condus după golul marcat Weghorst și au ratat și o lovitură de la 11 metri, în finalul primei reprize, prin Cornet. Echipa gazdă, proaspăt calificată în semifinalele Europa League, a revenit în repriza secundă și a egalat în minutul 74 prin Soucek.

Urmăriți Impact.ro și pe