VIDEO

Imagini groaznice în fotbal. S-a prăbușit pe teren în timpul meciului

Andrei Simion 27.05.2023, 21:46
Imagini groaznice în fotbal. S-a prăbușit pe teren în timpul meciului

Fundașul echipei Luton Town, Tom Lockyer, s-a prăbușit pe teren în timpul finalei play-off-ului campionatului împotriva lui Coventry City, suporterii trimițându-și gândurile și rugăciunile pe rețelele sociale. Imaginile sunt șocante.

Un fotbalist s-a prăbușit pe teren

Fundașul din Luton Town, Tom Lockyer, a căzut secerat pe terenul de fotbal în timpul finalei play-off-ului campionatului. Tânărul de 28 de ani a fost înlocuit după doar 12 minute de la confruntarea în Premier League împotriva lui Coventry City, colegii și suporterii îngrijorați urmărind cum personalul medical îi acordă primul ajutor.

Camerele de luat vederi au surprins momentul în care jucătorul din Țara Galilor a fost așezat pe o targă și dus în vestiar, în timp ce părinții săi s-au grăbit să-i fie alături.

Potrivit Sky Sport, citat de Daily Star, „Tom Lockyer a fost scos de pe teren de personalul medical atât din Wembley, cât și din Luton Town. Era conștient”. Jurnaliștii au mai precizat că părinții lui au coborât din tribune pentru a-i fi alături, adăugând la pauză că sportivul se îndrepta spre spital.

Un fan a relatat că „nu părea o lovire la picior, așa că este foarte îngrijorător să vezi o persoană căzând așa. Ne rugăm ca Tom Lockyer să fie bine”. Altcineva a subliniat că a fost „cu adevărat înfricoșător. Sperăm că Tom Lockyer este bine, să te faci bine în curând”. Un al treilea fan a postat: „Oribil ca sezonul să se termine așa pentru el astăzi. Sper cu adevărat că este bine #LutonTown”.

Urmăriți Impact.ro și pe