Imagini greu de privit cu o mare actriţă din România. E de nerecunoscut. Era o frumuseţe în tinereţe

Ana Anitoiu 03.12.2021, 10:08

Au apărut imagini greu de privit cu o mare actriță din România. Artista, care era o frumusețe în tinerețe, acum, la vârsta de 85 de ani, e de nerecunoscut. După o carieră începută la doar 19 ani, în prezent trăiește în liniște alături de soțul ei, în cea mai mare parte a timpului acasă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Imagini greu de privit cu marea actriță din România

Marea actriță și soțul ei au fost filmați recent de Prima TV, de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie. Ajunsă la vârsta de 85 de ani, iar partenerul ei de viață la 94, artista își petrece zilele mai ales în locuința ei și se bazează pe un nepot care îi aduce provizii.

Actrița și soțul ei, la rândul lui actor, sunt împreună de 64 de ani. Au împreună un fiu care lucrează ca medic în Statele Unite ale Americii. Ileana Stana-Ionescu s-a retras din lumea artistică după mai bine de 60 de ani de activitate.

Imagini greu de privit cu o mare actrita din Romania. E de nerecunoscut 
Ileana Stana-Ionescu si sotul ei, Andrei Ionescu

Ce își dorește actrița la vârsta de 85 de ani

Ileana Stana-Ionescu a dezvăluit ce dorință are la vârsta de 85 de ani. Actrița vrea ca România să iasă din situația în care se află în prezent. Soțul ei, Andrei Ionescu, a spus că atât el, cât și partenera lui de viață s-au vaccinat împotriva coronavirusului și așteaptă ca viața să revină la normal.

„(Îmi doresc, n.r.) Să trăim înainte, frumos. Eu îmi doresc să fiu fericită cum am fost în teatru, până la sfârșitul zilelor.”, a mai spus Ileana Stana-Ionescu.

Soțul actriței, despre familia lor

De Sfântul Andrei, Ileana Stana-Ionescu a fost nemulțumită de faptul că nu a avut cum să se plimbe prin magazine și să-i aleagă soțului ei un cadou în care să fie înveșmântată dragostea pe care i-o poartă. Cei doi au fost vizitați de nepoți și strănepoți. Andrei Ionescu a spus ce crede despre familia lor.

„Noi am avut astăzi niște invitați, niște nepoți și strănepoți cu care am depănat amintiri din familie și asta a fost, ca să zic așa, sărbătoarea noastră. Apoi, doamna care are grijă de noi, ne-a făcut cadou o pernă albastră, frumoasă, și m-am bucurat foarte mult.

Considerăm familia partea cea mai sigură a existenței noastre. Este locul unde te refugiezi întotdeauna și când ai bucurii, și când nu ai, tot acasă este mai bine. Fiul nostru spunea de fiecare dată când se întorcea din excursii că nicăieri nu este mai bine decât acasă. Ceea ce mă și bucura. Înseamnă că l-am crescut cu bucurie”, a spus Andrei Ionescu.

De-a lungul carierei sale, Ileana Stana-Ionescu s-a remarcat interpretând roluri precum: Ana Petrovna în „Maşinăria Cehov”, Fraulein şi Zoia în „Gaiţele” și Chiriachiţa şi Lena în „Titanic Vals”. Actrița a apărut în filme precum: „Păcală”, „Secretul lui Bachus”, „Tufă de Veneția”, „Șantaj” și „Dumbrava minunată”. A jucat și în seriale ca „Fetele marinarului” și „Las Fierbinți”. Vezi și motivul retragerii actriței Ileana Stana-Ionescu din activitate!

Urmăriți Impact.ro și pe