Imagini emoționante în Ucraina: un soldat plânge pentru mărul primit. „Îl ține în mâini ca și cum ar fi făcut din aur” VIDEO

Badea Violeta 02.05.2023, 20:11
Imagini emoționante în Ucraina: un soldat plânge pentru mărul primit. „Îl ține în mâini ca și cum ar fi făcut din aur” VIDEO

Pe data de 26 aprilie 2023, Rusia și Ucraina au efectuat un important schimb de prizonieri, iar jurnaliștii au zărit un soldat ucrainean eliberat, care a izbucnit în lacrimi atunci când a primit un măr. Fotografia cu bărbatul emoționat a fost distribuită în mediul online și a făcut înconjurul lumii!

Un soldat ucrainean a izbucnit în lacrimi când a primit un măr

Săptămâna trecută, un număr important de soldați ucraineni au fost salvați din captivitatea rusească, unde au stat prizonieri timp de câteva luni. Aceștia au fost primiți înapoi cu multă căldură și chiar cu câte un măr.

Unul dintre ei nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a primit fructul, iar fotograful Vitali Iurasov a reușit să surprindă momentul. La scurt timp, imaginile au fost distribuite în mediul online și au devenit virale.

„Îl ține în mâini și nu-i vine să creadă: I se permite să fie liber și să mănânce un măr. O mare bogăție care cu greu poate fi înțeleasă. Lacrimile i se rostogolesc pe obrajii osoși”, a relatat cotidianul Bild.

„Un simplu măr. Când am privit noi vreodată acest fruct într-un asemenea mod? Pentru cei mai mulți dintre noi, este ceva banal, pe care îl putem cumpăra în fiecare zi pentru câțiva cenți.

Pentru el, lux pur și cea mai mare fericire. De luni de zile, acest soldat ucrainean se afla în captivitate rusească. În cele din urmă a fost eliberat printr-un schimb și i se dă un măr să mănânce. Îl ține în mâini ca și cum ar fi făcut din aur”, au mai notat jurnaliștii.

Citește și 9 mai, ziua în care Ucraina şi-ar putea lansa contraofensiva. În această zi Rusia celebrează Ziua Victoriei asupra Germaniei naziste!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yurasov Vitalii (@yurasov.pro)

Imaginile cu soldatul ucrainean s-au viralizat

Așa cum am spus și mai sus, Vitali Iurasov s-a ocupat de fotografii, dar, în afară de acesta, a existat și un voluntar care a filmat totul. După ce i s-a înmânat mărul, soldatul ucrainean a răspuns cu o voce înlăcrimată: „Mulțumesc”. Ulterior, acesta s-a bucurat de gustul uitat al fructului.

„Timp de luni de zile, acești oameni au fost în ghearele agresorilor ruși, au trecut prin toate cruzimile, cum ar fi tortura (fizică și psihologică), foamea, frigul și multe altele.

Toți ucrainenii eliberați relatează aceeași groază. Pentru acești 44 dintre ei s-a terminat deocamdată, sunt liberi și acum se pot odihni. Ei vor avea nevoie de multe alte mere pentru a se întoarce la viața lor”, au mai precizat jurnaliștii.

Citește și Declarații inedite făcute de Papa Francisc. Vaticanul, implicat într-o misiune secretă pentru a aduce pacea în Ucraina!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...