Imagini dure. Cum a fost suprins Rafael Nadal la două zile după ce a câștigat finala de la Roland Garros – Video

Sorin Barbu 08.06.2022, 12:47

Rafael Nadal s-a întors la Mallorca, după ce a câștigat a 14-a oară turneul de la tenis de la Roland Garros. Cei care l-au văzut la aeroport au fost șocați. Campionul spaniol a avut nevoie de cârje pentru a se putea deplasa. Jucătorul de tenis își dorește foarte tare să scape de durerile de la piciorul stâng și va încerca un tratament agresiv în speranța că va participa la Wimbledon.

Rafael Nadal, în cârje după victoria de la Roland Garros

Rafael Nadal este un campion în adevăratul sens al cuvântului. A strâns din dinți și a câștigat turneul de la Roland Garros, deși după meciul din turul doi nu mai putea să meargă. Iar cei care au crezut că sunt doar vorbe în vânt, și l-au întrebat cu subînțeles despre tratamentele pe care le primește, au primit o palmă zdravănă, după ce au văzut imaginile dure cu jucătorul de tenis de 36 de ani.

Nadal a fost filmat pe aeroport deplasându-se cu ajutorul unor cârje și deși este chinuit de dureri s-a oprit câteva minute pentru autografe.

Rafael Nadal suferă de sindromul Muller-Weiss și are dureri groaznice la piciorul stâng. Ca să se poată antrena face o mulțime de injecții și se tratează cu „o tonă de anti-inflamatoare zilnic”. Sportivul de pe locul 4 ATP își dorește foarte tare să participe la turneul de la Wimbledon, așa că medicii i-au recomandat mai multe ședințe de injecții cu frecvență radio pulsatilă. Rămâne de văzut dacă tratamentul va da roade și dacă va putea să joace în competiția pe iarbă.

Campionul iberic a recunoscut că are la dispoziție și varianta unei operații, doar știe că perioada de recuperare de aproape șase luni îi va pune în pericol revenirea pe terenul de tenis.

Rafael Nadal l-a învins în finala de la Roland Garros pe norvegianul Casper Ruud în trei seturi. Este al doilea trofeu major din acest an, după cel de la Australian Open, și al 22-lea titlu de Grand Slam din carieră.

Urmăriți Impact.ro și pe