Imagini de colecție cu Sanda Țăranu. Cum arată la 82 de ani fosta crainică TV

Badea Violeta 14.07.2021, 17:07

Sanda Țăranu a fost una dintre cele mai apreciate crainice de la Televiziunea Națională. Deși s-a retras de foarte mulți ani din viața publică, femeia continuă să uimească prin trăsăturile sale remarcabile. Sanda Țăranu a rămas aceeași prezență plină de energie și duce un trai liniștit, departe de agitația din București. Iată cum arată la 82 de ani fosta crainică TV!

Imagini de colecție cu Sanda Țăranu

Sanda Țăranu a fost crainică a Televiziunii Române, dar s-a retras de foarte mulți ani din lumina reflectoarelor. Chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, femeia continuă să afișeze o imagine impecabilă. Sanda Țăranu locuiește de o bună perioadă la Breaza, acolo unde are o casă de vacanță și se bucură de liniște.

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, fosta crainică TV se menține activă și are foarte mare grijă să țină cont de obiceiurile și tabieturile sale. Femeia locuiește la curte și găsește tot timpul ceva de făcut. Sanda Țăranu deține o livadă destul de măricică, iar iarna preferă să se retragă la București. Femeia a fost căsătorită cu Nicolae Țăranu, prim solist al Teatrului de Operetă din București și regretă foarte mult că nu are copii.

„Acum simt mai mult lucrul ăsta, atunci nu. Pentru că munceam ca bezmeticii… Iubeam amândoi (n.red. – ea și soțul său) copii, dar n-am fi vrut să-i lăsăm așa la joacă, pe stradă, cu cheia de gât și noi să fim la serviciu. Probabil că eu m-aș fi lăsat de meserie”, a declarat Sanda Țăranu în platoul emisiunii „Acces Direct de weekend”, de la Antena 1.

Cum arata la 82 de ani fosta crainica TV
Cum arata la 82 de ani fosta crainica TV

Cum arată la 82 de ani fosta crainică TV

Sanda Țăranu i-a încântat cu vocea sa pe telespectatorii din perioada comunistă. Femeia a reușit să cucerească publicul prin imaginea ei, prin blândețea care i se citea pe chip și prin privirea seducătoare. Sanda Țăranu a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică, pe care le-a absolvit în anul 1963.

Femeia a muncit mult pentru a deveni actriță. În timpul sfacultății, Sanda Țăranu a colaborat cu Televiziunea Română pentru mai multe emisiuni, apoi a devenit una dintre cele mai cunoscute prezențe ale Televiziunii Naționale. La sfârșitul anilor ’90, Sanda Țăranu s-a retras din lumina reflectoarelor.

„Eu am avut șansa să fiu numai eu cu cel care mă privea și mă asculta. Nu era nimeni în jurul meu care să mă bruieze, deci să mai împart atenția și cu altcineva. Și atunci se crea un fel de intimitate între mine și cel care mă privea. Dar mie îmi veneau scrisori în care îmi spuneau: ”Am sentimentul că vorbiți numai cu mine”. Și așa era. Trebuie să-i dai importanță telespectatorului, el este important, pentru el faci tot ce faci”, a mai spus Sanda Țăranu.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...