Imagini de colecție cu fiul Mihaelei Rădulescu. Ayan a aniversat majoratul și este un bărbat în toată firea. Foto

Ioana Bucur 02.08.2022, 13:38

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 18 ani. Vedeta a marcat evenimentul cu un mesaj emoționant postat pe o platformă de social media, dând startul unui val uriaș de urări și felicitări. Ayan, care tocmai și-a aniversat majoratul, a devenit un bărbat în toată firea, iar imaginile din galeria foto de mai jos o dovedesc fără doar și poate.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 18 ani

Mihaela Rădulescu are toate motivele să fie o mamă mândră. Pe 1 august, Ayan a împlinit vârsta majoratului, un prag important în viața oricărei persoane, iar momentul a fost marcat de celebra sa mamă cu o postare emoționantă pe o platformă de social media. Vedeta a publicat o imagine în care apare alături de fiul ei, când acesta era micuț, alături de mesajul:

„Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt! Oh, băiatule, ești bărbat de acum!”, a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram.

O singură privire preste imaginile din galeria foto de mai sus confirmă clar că Ayan a devenit un bărbat în toată firea. La fel ca celebra sa mamă, tânărul este pasionat de sport, iar rezultatele de văd din plin.

Imagini de colectie cu fiul Mihaelei Radulescu. Ayan a aniversat majoratul si este un barbat in toata firea

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun”

Ayan nu este disciplinat doar când vine vorba despre antrenamente, ci este și un elev silitor, fiind acceptat la două universităti de peste ocean.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache, în vara anului trecut.

Cum era de așteptat, fiul Mihaelei Rădulescu este un adevărat cuceritor, însă, pentru că are o relație strânsă cu mama sa, nu ezită să îi ceară sfaturi, când are nevoie. La fel de apropriat este și de tatăl său, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

„Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta. Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta.”

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...