Imagini cu puternic impact emoţional. O femeie, prinsă sub o maşină în parcarea Lidl. Ce s-a întâmplat apoi e dincolo de orice imaginaţie

Ioana Bucur, Ioana Constantin 26.09.2021, 19:20

Scene teribile au fost surprinse de camerele de filmat dintr-un centru comercial din Sighișoara. O femeie a fost prinsă sub o mașină în parcarea Lidl. Martorii au încercat să intervină, însă ce a urmat e dincolo de orice imaginaţie.

Incident șocant în parcarea Lidl

O înregistrare video terifiantă este distribuită masiv pe rețelele de social media. O femeie a fost prinsă sub o mașină și târâtă prin parcarea unui magazin Lidl din Sighișoara.

Femeia trecea prin spatele unei mașini parcate în momentul în care autoturismul a fost pus în mișcare de șofer, o femeie în vârstă de 71 de ani. Victima se prăbușește la pământ, corpul aproape lipit de roțile din spate ale mașinii. Speriați, câțiva martori fug spre șofer, semnalizând ce se întâmplase și făcându-i semn să oprească, însă cea de la volan, cel mai probabil, speriată de eveniment, pare că a călcat pedala de accelerație. În câteva secunde, victima dispare complet sub autoturismul care traversează parcarea și se opresște în alte două mașini parcate regulamentar.

În cele din urmă, femeia din spatele volanului iese din vehicul și își pune mâinile în cap în momentul în care realizează pe deplin ce se întâmplase.

„În urma unei manevre greșite cu un autoturism, o victimă de sex feminin a fost prinsă sub aceasta. Victima, conștientă și cooperantă, a fost extrasă de către pompierii militari și predată echipajului medical de pe ambulanță”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

O femeie, prinsă sub o maşină în parcarea Lidl
O femeie, prinsă sub o maşină în parcarea Lidl

Victima a scăpat ca prin minune cu răni ușoare

În mod miraculos, victima a supraviețuit cu răni minore, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sighișoara pentru investigații.

Ulterior, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a venit cu următoarele precizări:

„Astăzi, 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier, produs în parcarea unui supermarket din municipiul Sighișoara, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui pieton.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie, de 71 de ani, din municipiul Sighișoara, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, la ieșirea din parcare, a acroșat un pieton, femeie, de 45 de ani, din Sighișoara, care se afla în spatele autoturismului. Ulterior, conducătoarea auto a mai tamponat alte două autovehicule parcate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...