Imaginea prin care Andreea Marin și-a surprins fanii de Crăciun. ”A fost o lecție de viață”

Ana Anitoiu 25.12.2020, 11:07
Imaginea prin care Andreea Marin și-a surprins fanii de Crăciun. ”A fost o lecție de viață”

Andreea Marin și-a surprins fanii cu o imagine specială de Crăciun. Prezentatoarea de televiziune a pozat într-o ipostază inedită. Ea a dezvăluit ce îi place cel mai mult la această sărbătoare, cum o petrece, precum și de ce îi este cel mai dor, cu gândul la copilărie, în această perioadă specială a anului.

Cum și-a surprins Andreea Marin fanii, de Crăciun

Andreea Marin a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare lângă un brad împodobit, precum și lângă un Moș Crăciun de jucărie. Cu părul tuns până la umeri și un zâmbet larg pe față, vedeta a ales o ținută cu tematică de Crăciun – un pulover și o pereche de șosete groase, cu brazi, în culorile alb, roșu și verde, și o pereche de pantaloni albi.

”În așteptarea Moșului adevărat”, a scris Andreea Marin în descrierea fotografiei sale, ce a strâns repede peste 34.000 de aprecieri. Fanii ei s-au întrecut în urări frumoase de Crăciun. ”Ești și vei rămâne cea mai simpatică și cea mai liniștită dintre vedetele TV”, ”Sărbători fericite alături de cei dragi! Te ador! Ești minunată de fiecare care dată. Te iubesc, suflet minunat!” și ”Să trăiești în bucurie, necazul să nu te știe. Sărbători binecuvântate cu sănătate și bucurii”, au fost câteva dintre mesaje.

Ce îi place Andreei Marin cel mai mult la Crăciun

Andreea Marin a dezvăluit că de Crăciun îi place cel mai mult faptul că oamenii dragi se adună la ea acasă și petrec timp împreună. Aceasta mai ales că familia este mică și membrii ei nu reușesc să se întâlnească des, deoarece viața a devenit agitată, iar fiecare dintre ei este mereu pe fugă, cu responsabilități multe.

”Decorăm minunat casa şi brăduţii, copiii se pregătesc să ne cânte, să ne recite, bunătăţile de sărbători se aşază pe masă, ne dăruim cadouri lângă brad… E foarte frumos!”, a mai spus Andreea Marin, într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, dezvăluind că ea este cea care împodobește bradul de Crăciun, cu ajutorul celor dragi.

Imaginea prin care Andreea Marin si-a surprins fanii de Craciun. A fost o lecție de viata
Andreea Marin

De ce îi este cel mai dor Andreei Marin, cu gândul la copilărie, de Crăciun

De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit că în perioada Crăciunului, îi este dor, cu gândul la copilărie, mai ales de părinți și bunici, precum și de nămeții ce se formau la acea vreme, în Moldova ei natală.

”De părinţi şi de bunici, sunt îngeri cu toţii… De omătul cât casa de odinioară, aşa erau iernile în Moldova natală… De mers la urat şi colindat cu acordeonul în spate, cu urechile îngheţate şi obrajii roşii… De copilărie, pur şi simplu… Eu sunt născută la 22 decembrie şi sărbătorile începeau pentru noi încă de la Sfântul Andrei, ziua mea de nume, apoi tata şi bunicul aveau Sfantul Nicolae, sora mea e Cristina, aşadar de Crăciun este şi ziua ei de nume, iar acum şi 15 decembrie este o zi preţioasă: ziua fiicei mele, Violeta”, a spus ea.

Andreea Marin, dezvăluiri despre felul în care petrece Crăciunul

În plus, Andreea Marin a dezvăluit că obișnuiește să cumpere cadourile de Crăciun din timp, pentru că nu îi place aglomerația. Vedeta și familia ei își decorează casa încă înainte de data de 20 decembrie, iar pe masă pune bunătăți ce vin din Moldova, dar și unele pe care le gătește acasă. Totodată, ea a spus că anul 2020 a fost o lecție de viață pentru ea.

”Crăciunul din acest an va fi ca de obicei, petrecut aşa, în familie. Nu mi-aş dori deloc să fiu altundeva. A fost un an mai greu pentru toată lumea, cu atât mai important pare sentimentul de acasă, bucurându-te de sănătate şi de cei dragi. Anul acesta a fost o imensă lecţie de viaţă, eu am fost deschisă să o învăţ şi păşesc cu inima deschisă şi speranţă spre anul ce vine, ceea ce doresc fiecărui om! Şi sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a mai spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...