Imaginea momentului cu Anamaria Prodan şi fiica sa. Cum s-au pozat cele două la plajă. Foto

Andra Daoud 03.07.2022, 12:46
Imaginea momentului cu Anamaria Prodan şi fiica sa. Cum s-au pozat cele două la plajă. Foto

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, profită de vremea frumoasă și s-au relaxat la piscină zilele trecute. Cele două au purtat același model de costum de baie, iar imaginile pe care impresara le-a publicat pe internet i-au făcut pe cei care o urmăresc să spună că parcă ar fi surori, nu mamă și fiică.

Anamaria Prodan și fiica sa au făcut furori la plajă

Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari. Deși se apropie de 50 de ani, impresara arată impecabil, iar acest lucru se vede în toate fotografiile pe care le postează în mediul online. Anamaria este conștientă de calitățile ei și le pune în valoare de fiecare dată când are ocazia. Recent, aceasta s-a fotografiat la piscină, împreună cu fiica ei cea mică, Sarah.

Cei care o urmăresc pe Instagram pe impresară nu au putut să nu remarce silueta de invidiat, dar și faptul că ea și fiica ei au ales costume de baie identice atunci când s-au relaxat la piscină. Impresara a făcut senzație într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu roșu și alb, iar un model identic a fost ales și de fiica ei.

Imaginea momentului cu Anamaria Prodan si fiica sa. Cum s-au pozat cele doua la plaja. Foto
Anamaria Prodan si fiica sa au purtat costume de baie identice

Anamaria Prodan, numită „cel mai sexy impresar din lume” de presa britanică

Impresara le-a atras atenția și jurnaliștilor britanici de la publicația Dailystar, care i-au dedicat recent un material. Presa engleză a scris despre averea impresionantă pe care a adunat-o Anamaria Prodan până în prezent și care este de ordinul a peste 100 de milioane de lire, potrivit sursei menționate.

„Anamaria Prodan, supranumită cel mai sexy agent de fotbal din lume, are o avere netă de peste 100 de milioane de lire sterline, mai mare decât cea a lui Harry Kane, talismanul clubului Tottenham Hotspur”, au relatat jurnaliștii englezi.

Deși se spune că a făcut avere din fotbal, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a declarat, la un moment dat, că alte afaceri au fost cele care i-au adus bani mulți, fotbalul fiind doar un hobby pentru ea. La banii câștigați din afaceri cu imobiliare și chiar cu cryptomonede se adaugă o moștenire impresionantă, lăsată de mama sa, regretata artistă Ionela Prodan.

„Am afaceri în mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în modă, în televiziune și am investit și în cryptomonede. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat. Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine.”, declara Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă pentru capital.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe