Imaginea cu Violeta care o va surprinde pe Andreea Marin. Cum a fost fotografiată fiica lui Ştefan Bănică Jr

Imaginea cu Violeta care o va surprinde pe Andreea Marin. Cum a fost fotografiată fiica lui Ştefan Bănică Jr

Ștefan Bănică jr se poate considera un tată fericit! Are doi băieți și o fiică superbă, din trei relații diferite. Toți trei se înțeleg de minune, ba chiar petrec foarte mult timp împreună. Ana Violeta Bănică și Radu Ștefan Jr. se află în prezent în vacanță, alături de tatăl lor și cea de-a treia lui soție, Lavinia Pârva.

Fiica Andreei Marin, în vacanță cu fratele său mai mare

Pe rețelele de socializare, Ana Violeta Bănică și Radu Ștefan Jr. au făcut furori, după ce s-au fotografiat împreună.

Băiatul seamănă la perfecție cu tatăl său, iar Violeta aduce foarte mult cu mama ei: păr lung negru, piele albă și ochii albaștri. Mai mult de atât, Violeta, deși are abia 14 ani, l-a depășit la înălțime pe fratele ei. Nu este prima dată când cei doi adolescenți se pozează împreună. În septembrie 2020, Violeta și Radu Ștefan Jr. au apărut pe pe covorul roșu, la Gala UCIN.

Ștefan Bănică Jr. are trei copii cu trei femei. Din prima relație a actorului cu Camelia Constantinescu a rezultat un băiat, Radu Ştefan, care va împlini în curând 20 de ani. Din căsnicia cu Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. are o fiică, pe Ana Violeta Bănică, iar din căsnicia cu actuala soție, Lavinia Pîrva, are un băiețel de 2 ani.

Ce carieră vrea să urmeze Violeta, fiica Andreei Marin

În ciuda faptului că Violeta are o fire artistică, Andreea Marin a dezvăluit că adolescenta înclină deocamdată către o carieră într-un domeniu cu totul diferit față de cel ales de părinții ei. Tânăra și-ar dori să devină avocat.

”Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu ăsta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a spus Andreea Marin.

Întrebarea pe care Violeta i-a pus-o Andreei Marin după divorţul de Ştefan Bănică

În anii 2010, Andreea Marin și Ștefan Bănică formau unul dintre cele mai celebre și apreciate cupluri din showbizul românesc. S-au iubit, s-au căsătorit dar nimeni nu se aștepta ca povestea lor de iubire să ia sfârșit la doar câțiva ani de mariaj. Cu toate acestea, cel mai frumos și important lucru rezultat din căsnicia celor două vedete este fructul iubirii lor, Violeta.

Fiica Zânei avea o vârstă destul de fragedă atunci când părinții ei au divorțat, iar Andreea Marin a povestit, recent, cum a reacționat Violeta atunci când a aflat că mama și tatăl ei nu vor mai locui sub același acoperiș. Cu toate acestea, prezentatoarea TV susține că Violeta, acum fiind o adolescentă de 14 ani, a fost un copil matur care a înțeles situația:

‘Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea.

Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți’, a declarat Andreea Marin la un post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe