Imaginea cu Gabriela Spanic care stârneşte controverse. Cum s-a fotografiat îndrăgita actriţă de curând

Andra Daoud 25.03.2022, 14:16

Gabriela Spanic este cunoscută drept „regina telenovelelor” și se bucură în continuare de notorietate, deși au trecut ani buni de la ultimele roluri jucate. Actrița în vârstă de 48 de ani este foarte activă pe rețelele sociale, dar uneori fotografiile pe care le postează stârnesc controverse. Așa s-a întâmplat și recent, iar fanii au tras-o la răspundere.

Imaginea cu Gabriela Spanic care stârneşte controverse

Gabriela Spanic a devenit cunoscută grație unor roluri în telenovele de mega-succes, în anii ’90. Actrița originară din Venezuela se bucură și acum de notorietate, deși au trecut ani buni de la ultimele apariții în telenovele pe micile ecrane. La cei 48 de ani, este în continuare activă în industria media și are proiecte cu care își ocupă timpul. Vedeta este însă activă și pe rețelele sociale, unde își ține la curent fanii cu tot ce face.

Chiar dacă arată extrem de bine la 48 de ani, Gabriela Spanic cade, din când în când, în capcana în care pică multe vedete și exagerează cu modificarea fotografiilor pe care le postează. Recent, a publicat o imagine cu ea de la ședința foto pe care a făcut-o pentru un calendar, iar cei care au văzut fotografia nu au putut să nu observe cât de mult a fost editată.

Imaginea, trecută prin programe de editare și filtre, face să pară că Gabriela Spanic are 20 de ani, nu 48. Diferența între cum arată chipul ei în această fotografie și cum arată în alte imagini și filmări de pe contul ei este uriașă. Ridurile specifice vârstei și imperfecțiunile au „dispărut” ca prin minune, atât de pe chip, cât și de pe decolteu.

Imaginea cu Gabriela Spanic care stârneşte controverse. Cum s-a fotografiat îndrăgita actriţă de curând
Gabriela Spanic a postat o fotografie modificată foarte mult

Gabriela Spanic l-a pus pe jar pe Lucian Viziru

La începutul anilor 2000, frumoasa actriță a făcut o vizită și în țara noastră. Notorietatea de care se bucura atunci i-a determinat pe producătorii primei telenovele românești, „Numai iubirea”, să o introducă în câteva secvențe din scenariu. Gabriela Spanic a jucat alături de Lucian Viziru, iar între ei a fost chimie atât în fața camerelor, cât și dincolo de platourile de filmare.

Lucian Viziru a povestit recent că a fost pe punctul de a pleca în Florida pentru a o vizita. Lucrurile erau însă mai complicate atunci și vizita s-a amânat. A rămas însă scena sărutului dintre el și Gabriela Spanic, secvență pe care nu a uitat-o nici până acum.

Mulți au zis: mamă ce a fost! Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic.

Am mai vorbit la telefon. Vorbit la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă. (…) Am reușit să stăm de vorbă la un moment dat, m-a invitat acolo, unde locuia ea, în Florida, dar până la urmă m-am hotărât că nu vreau să mă duc. Atunci am simțit că e ceva între noi.” a povestit Viziru, în urmă cu ceva timp, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Lucian Viziru a mai spus că situația era complicată în perioada când s-au cunoscut, pentru că actrița supranumită „regina telenovelelor” venise la noi în țară alături de managerul ei, care îi fusese și iubit până de curând. Viziru a spus că atât el, cât și ea și-ar fi dorit mai mult la momentul respectiv, însă nu s-a putut.

 

Urmăriți Impact.ro și pe