Imaginea cu care Neti Sandu a făcut senzație. Prezentatoarea TV, în rochie mini. E cea mai îndrăzneață ținută

Badea Violeta 10.10.2022, 13:35

Neti Sandu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute astroloage de la noi din țară. De ani buni, aceasta prezintă horoscopul la Pro TV și este extrem de atentă la modul în care apare pe sticlă. Vedeta își alege cu grijă ținutele atunci când iese în public, însă acum i-a lăsat cu gura căscată pe toți. Iată cum arată Neti Sandu în rochie mini!

Cum arată Neti Sandu în rochie mini, la 63 de ani

Neti Sandu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Aceasta prezintă de ani buni horoscopul, de pe Pro TV. De curând, vedeta a făcut senzație în mediul online cu o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie mini. La cei 63 de ani ai săi, celebra astroloagă arată fabulos, reușind să-i impresioneze pe internauți cu frumusețea sa.

Vineri, pe data de 7 octombrie, Neti Sandu i-a transmis o urare nepoatei sale dragi, Andreea Căruțașu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Astfel, vedeta de la Pro TV a distribuit o fotografie senzațională în care apare alături de sărbătorită.

În imagine, celebra moderatoare poartă o rochie mini de culoare neagră, cu un dres fin și pantofi cu toc. Frumoasa astroloagă are 63 de ani, dar nu își arată deloc vârsta, așa cum puteți observa și în imaginea de mai jos. Totuşi, nu este pentru prima dată când Neti Sandu își etalează formele. În urmă cu câțiva ani, bruneta a făcut ravagii într-un costum de baie seducător.

Citește și Aşa sigur nu ai văzut-o la Pro TV. Alături de cine a fost surprinsă Neti Sandu la cumpărături. Foto!

Neti Sandu si nepoata ei
Neti Sandu si nepoata sa

„M-am măritat și a durat doi ani”

Neti Sandu are o carieră remarcabilă, însă în dragoste nu a avut noroc. În cadrul unui interviu, vedeta de la Pro TV a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă.

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți.

După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine.

El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formularea era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație”, a mărturisit astrologul.

Citește și Neti Sandu, apariție rară, în costum de baie. Celebra prezentatoare făcea furori cu formele sale din tinerețe. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...