Imaginea cu care Inna a încins internetul. A lăsat totul la vedere. Mihaela Rădulescu a fost și ea șocată: “Oh, mama”

Ioana Bucur 11.12.2022, 13:21

Este una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste de pe scena muzicală românească, piesele ei bucurându-se de succes și în afara granițelor țării. Atât de plan profesional cât și personal, Inna pare că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Artista a reușit să facă furori în mediul online cu o fotografie provocatoare. Mihaela Rădulescu, reacție fabuloasă!

Inna a făcut furori pe internet

De când s-a lansat pe piața muzicală de la noi din țară, Inna a trecut printr-o serie de schimbări. Artista este într-o formă de milioane și nu ezită să își etaleze corpul perfect sculptat pe platformele de social media.

Aparițiile sale provocatoare fac furori în rândul internauților, strângând mii de reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Cel mai recent exemplu este o fotografie senzațională și foarte curajoasă!

Imaginea surprinsă în timpul unei ședințe foto o arată pe Inna cu extensii uriașe în păr și o capă neagră pe umeri. Detaliul ce a stârnit un val uriaș de comentarii a fost lipsa lenjeriei, artista folosindu-și mâinile pentru a acoperi zona intimă.

Cum era de așteptat, comentariile internauților nu au întârziat să apară, mulți criticând-o pentru apariția îndrăzneață:

„Cineva și-a uitat pantalonii”, „Offf, cine i-a spus că e o idee bună?”, „Îmi pare rău, poza asta e exagerată, nu îmi place” – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de oameni.

Imaginea cu care Inna a încins internetul. A lăsat totul la vedere. Mihaela Rădulescu a fost și ea șocată “Oh, mama”

Cum a reacționat Mihaela Rădulescu

Imaginea a stârnit reacții și din partea celebrităților. Mihaela Rădulescu a fost impresionată de fotografia publicată de Inna pe platforma de social media.

„Oh, mama”, a fost mesajul pe care fosta prezentatoare TV i l-a transmis.

Printre cei care au scris în secțiunea de comentarii se numără și Codin Maticiuc. Vedeta i-a transmis un simplu „Great” (n. red. – Excelent) cântăreței.

Inna a trecut printr-o transformare uluitoare. Artista a mărturisit că nu ține dietă, dar că de mai bine de un an a renunțat la alimentele de origine animală.

„Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume.

Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9.00, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica, uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci, țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a declarat Inna, pentru Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...