Imaginea cu care Andreea Marin și-a surprins fanii. Cum arată acum Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. FOTO

Iancu Andreea 04.08.2021, 14:36
Imaginea cu care Andreea Marin și-a surprins fanii. Cum arată acum Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. FOTO

Andreea Marin este o prezență discretă când vine vorba despre viața sa de familie. Din când în când însă, vedeta obișnuiește să împărtășească cu fanii săi fotografii cu mândrețea sa de fiică. Recent, imaginea cu care Andreea Marin și-a surprins fanii o înfățișează pe Violeta, în vacanță, zâmbitoare și extrem de frumoasă. Zâna a fost complimentată de urmăritorii săi, care nu au ezitat să îi lase vedetei câteva gânduri bune și remarci de uimire la adresa frumuseții fiicei lui Ștefan Bănică Jr.

Cum arată acum Violeta. Imaginea cu care Andreea Marin și-a surprins fanii dezvăluie frumusețea fiicei lui Bănică Jr.

Deși publică extrem de rar fotografii cu fiica sa, Andreea Marin a surprins recent cu imaginea postată pe contul său de Facebook, care dezvăluie cum arată acum Violeta. Tânăra este o adolescentă în toată regula, urmând să împlinească anul acesta 14 ani. Dincolo de frumusețea cu care Natura a înzestrat-o, copila având drept moștenire trăsăturile părinților săi, Violeta este o prezență extrem de delicată și discretă. Inclusiv imaginea publicată de mama sa lasă să se vadă zâmbetul inocent și machiajul extrem de discret la care tânăra a apelat pentru a-și pune în valoare frumusețea.

Fiica Andreei Marin a fost lăudată și apreciată inclusiv de fanii Zânei, care nu s-au sfiit să îi transmită mesaje frumoase vedetei și Violetei. Cele două au primit gânduri bune și laude din partea internauților, care au descoperit cu uimire cât de frumoasă este fiica pe care vedeta o are împreună cu Ștefan Bănică Jr. De asemenea, naturalețea celor două a fost lăudată, în contextul în care multe vedete din showbiz au apelat la numeroase intervenții estetice. Se poate observa cu ochiul liber și faptul că mama și fiica au o relație extraordinară, meritul unei educații alese fiind al Andreei Marin, care s-a străduit mereu să îi ofere cele mai bune sfaturi.

Vai Andreea …ce zână din povești ai lângă tine…să fiți sănătoase și fericite…

Ce frumuseți naturale !..fără botoxuri și silicoane …Felicitări Andreea …ai o minunăție de copil !

Superbă! Adorabilă! Ce trăsături frumoase are! Sunteți minunate amândouă!

Ce domnișoară frumoasă!, sunt doar câteva dintre comentariile apărute în dreptul imaginii cu fiica Andreei Marin.

Cum arată Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., acum
Andreea Marin și fiica sa Violeta, în vacanță

Ce carieră își dorește să urmeze fiica vedetei. ”M-a uimit”

Chiar dacă mulți s-au gândit că Violeta va fi atrasă de lumea artistică, precum fratele său mai mare, tânăra adolescentă este o fire mai realistă. Andreea Marin dezvăluia la un moment dat faptul că fiica sa își dorește extrem de mult să îi ajute pe ceilalți și de aceea s-a gândit la o carieră în domeniul Dreptului. Copila chiar a început să studieze, să citească despre meseria de jurist sau avocat. Pe de altă parte, mama sa consideră că este esențial ca Violeta să fie fericită în viață, indiferent de alegerea pe care o va face.

Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri, a explicat Andreea Marin

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...