Imaginea ciudată din fața palatului Buckingham, după funeraliile reginei. Cum a fost surprinsă o jurnalistă celebră

Stan Filon 20.09.2022, 22:30

O imagine ciudată a fost surprinsă de toate televiziunile, chiar la palatul Buckingham, imediat după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suverana a fost înmormântată luni, 19 septembrie, evenimentul trist adunând la un loc cei mai importanți lideri mondiali. Evenimentul a fost acoperit de aproape toate televiziunile din lume, iar jurnaliștii au transmis în direct fiecare moment.

Imaginea ciudată din fața palatului Buckingham, după funeraliile reginei

Așadar, funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a atras atenția planetei. A fost foarte iubită în Marea Britanie și nu numai, iar liderii foarte multor țări au venit să-și prezinte omagiile. Britanicii au așteptat chiar și câte 16 ore să se roage la catafalcul reginei.

Televiziuni din toată lumea au fost prezente în Marea Britanie pentru a transmite telespectatorilor lor fiecare moment al ceremoniilor funerare. Și nu a fost deloc ușor, deoarece jurnaliștii au luat interviuri, au vorbit cu mulți oameni și au transmis mult timp în direct. A fost o muncă epuizantă, iar asta s-a putut vedea cu ochiul liber.

Imaginea ciudata din fata palatului Buckingham, dupa funeraliile reginei
Imaginea ciudata din fata palatului Buckingham, dupa funeraliile reginei

Jurnalistă răpusă de oboseală chiar în fața palatului Buckingham

După terminarea ceremoniile funerare, o jurnalistă a fost surprinsă dormind efectiv la poarta palatului Buckingham. Vorbim despre jurnalista Allison Langdon, reporter special la Londra din partea unei televiziuni australiene. Jurnalista, care a transmis în direct timp de 14 ore fiecare moment important al funeraliilor publice, a fost mai apoi surprinsă în timp ce adormise în fața palatului.

Prezentatoarea australiană în vârstă de 43 de ani a folosit o jachetă pe post de pernă în timp ce și-a sprijinit capul de un coleg de muncă. Momentul a fost imortalizat într-o fotografie, iar mai târziu Allison s-a amuzat de situație și a decis să împărtășească momentul prietenilor din mediul virtual.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată la Capela Memorială George al VI-lea, alături de părinții ei. Sicriul soțului ei, prințul Philip, a fost mutat de la Capela St George, la locul de odihnă al suveranei pentru ca somnul lor de veci să și-l petreacă tot împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...