Imaginea care i-a produs o criză de nervi Shakirei. Ce a putut să facă Pique cu noua sa iubită, de față cu toată lumea

Ioana Bucur 22.08.2022, 17:39
Imaginea care i-a produs o criză de nervi Shakirei. Ce a putut să facă Pique cu noua sa iubită, de față cu toată lumea

Artista trece printr-o perioadă foarte dificilă. Se luptă cu autoritățile din Spania, care cer pedeapsa cu închisoare pentru ea și s-a despărțit recent de tatăl copiilor săi. Presa internațională a publicat imaginea care i-ar fi produs o adevărată criză de nervi Shakirei. Ce a putut să facă Pique cu noua sa iubită, o studentă în vârstă de 23 de ani care lucrează la compania fotbalistului.

Cum a fost surprins Pique cu noua sa iubită

Zvonurile legate de infidelitatea fotbalistului și apoi anunțul oficial al despărțirii cuplului care are împreună doi copii a fost un adevărat șoc în spațiul public.

Jurnaliștii spanioli au scris că Pique a înșelat-o pe Shakira și chiar s-ar fi mutat din casa pe care o împărțeau într-un apartament din centrul Barcelonei după ce artista a aflat că a călcat strâmb. Presa a dezvăluit că vedetele nu mai formau un cuplu înainte de anunțul oficial al despărțirii. Amanta fostbalistului este Clara Chia, o tânără studentă în vârstă de 23 de ani care lucrează la firma lui.

„Gerard și Clara sunt împreună de mai multe luni. Ea este studentă și lucrează pentru compania lui, organizând diverse evenimente. Și-au ținut relația secret, însă prietenii lor știu foarte bine care este adevărul.

Au fost ajutați să păstreze discreția. O echipă specializată a curățat toate conturile ei de pe platformele de social media, astfel încât presa să nu poată găsi poze cu ea. Acest detaliu ne dă de înțeles cât se poate de clar că Pique are intenții serioase legate de ea”, a declarat un apropiat al Clarei, potrivit The Sun.

Imaginea care i-a produs o criză de nervi Shakirei. Ce a putut să facă Pique cu noua sa iubită, de față cu toată lumea

Shakira „e foarte nervoasă”

După un deceniu împreună, separarea nu este deloc ușoară. În prezent, Shakira și Gerard Pique se luptă pentru a ajunge la un acord legat de custodia celor doi băieți – Sasha și Milan. Artista vrea să se mute cu copiii în Miami, SUA, idee ce nu este pe placul fotbalistului. Pentru a accepta, sportivul i-a impus o serie de condiții. La rândul ei, Shakira i-a pus o singură condiție, ce o vizează și pe amantă.

Recent, pe platformele de social media au apărut mai multe fotografii și înregistrări video cu Pique și amanta care a avansat la statutul de iubită. Noul cuplu a participat la un concert, fiind suprins în ipostaze tandre, sărutându-se și dansând pe muzică, avându-i alături pe părinții fotbalistului.

Telecinco anunță că imaginea cu fostul ei partener sărutând o altă femeie i-ar fi produs o adevărată criză de nervi Shakirei, citând ca sursă un apropiat al familiei cântăreței din Columbia.

„E foarte nervoasă după ce l-a văzut pe tatăl copiilor săi alături de iubită în public”, scrie as.com.

Se pare că Shakira și Pique ar fi căzut de acord să nu apară în public alături de noii parteneri timp de un an de la despărțire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...