Imaginea anului în România: o tânără din Alba face plajă într-un cimitir. Unde și-a întins pătura

Rădulescu Valentin 18.08.2020, 16:09
Imaginea anului în România: o tânără din Alba face plajă într-un cimitir. Unde și-a întins pătura

O tânără din Alba Iulia a decis să facă plajă într-un loc foarte ciudat. Aceasta a renunțat la mersul la mare și a decis să își întindă cearceaful pe un mormânt. Fără nici o reținere, femeia a continuat să se bronzeze în cimitir. Unde a fost realizată fotografia?

O tânără din Alba Iulia a ales să facă plajă pe un mormânt din zonă

Fotografia a început să devină din ce în ce mai virală, iar mulți oameni au rămas șocați când au văzut ce a putut face o femeie din Alba Iulia. Aceasta și-a întins cearceaful pur și simplu pe un mormânt din zonă și a început să facă plajă. Fără nici o reținere, femeia s-a echipat cu costumul de baie și a început să citească sub razele de soare, dar nu fără să își acopere capul cu un prosop, probabil pentru a nu face insolație.

„Așa se stă ziua la prânz în cimitir, la plaja. În zona Ampoi III, la cimitirul Chip”, a spus femeia care a transmis fotografia pentru redacția alba24.ro.

Imaginea anului în România: o tânără din Alba face plajă într-un cimitir. Unde și-a întins pătura
Sursă Foto: alba24.ro

Pe ce mormânt a ales femeia să facă plajă?

Potrivit informațiilor, femeia se afla pe un mormânt din cimitirul Chip, făcut în urmă cu 13 ani. Momentan nu se știe dacă acolo erau îngropate sau nu rude ale femeii, dar cert este că în locul respectiv se află îngropate două persoane. Amintim că cimitirul Chip este situat în cartierul Ampoi III, din Alba Iulia, și este al doilea ca mărime din oraș.

În urmă cu doi ani, tot în Alba Iulia, o femeie a fost fotografiată când făcea plajă pe marginea unui sens giratoriu. Se pare că din cauza temperaturilor uriașe, mulți oameni aleg să facă plajă în locuri mai puțin normale. Probabil că acest lucru se datorează și locurilor mai puțin existente pentru făcut plajă din oraș.

Urmăriți Impact.ro și pe