Imagine unică: Meme Stoica, pe vremea când era fotbalist. Cât de bun era actualul manager al FCSB

Cristian Cojocaru 12.04.2021, 20:17
Imagine unică: Meme Stoica, pe vremea când era fotbalist. Cât de bun era actualul manager al FCSB

Astăzi este ziua de naștere a managerului general al FCSB, Mihai Stoica. Cu ocazia acestei zile, un fost fotbalist a făcut publică o imagine în care apare alături de Meme Stoica din perioada când acesta era fotbalist.

Imagine cu Meme Stoica din perioada când era fotbalist

Zi mare pentru Meme Stoica având în vedere că astăzi a împlinit vârsta de 56 de ani. Ca un mic cadou, fostul jucător Valentin Ștefan în vârstă de 53 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook, o imagine de colecție cu actualul manager general al FCSB-ului, încă din vremea când acesta evolua pe teren.

Primind foarte multe urări cu ocazia zilei sale de naștere, managerul roș-albaștrilor a avut parte de o urare inedită și neașteptată. Valentin Ștefan a postat fotografia cu Mihai Stoica tânăr, atunci când activa în scurta sa carieră fotbalistică. În tinerețe, oficialul formației a fost fotbalist și a evoluat în eșaloanele inferioare din România.

Dintre echipele în cadrul cărora acesta și-a făcut apariția pe teren, se numără Metalosport Galați, Oțelul Galați, Victoria Rîmnicu Sărat și Șantierul Naval Tulceva. Mihai Stoica a avut câteva momente de nostalgie, povestind pentru Digi24 că ”cea mai frumoasă viaţă e viaţa de fotbalist, zic toţi fotbaliştii. Dar nu e chiar aşa. Cea mai frumoasă viaţă este viaţa de fotbalist bun. Şi eu am fost fotbalist slab”. În schimb, Valentin Ștefan a reușit să își arate performanțele la un nivel mai înalt, evoluând pentru Gloria Galați, Oțelul Galați, FCM Reșița și Omonia Nicosia din Cipru.

Meme Stoica alaturi de Valentin Stefan pe vremea cand era fotbalist
Meme Stoica alaturi de Valentin Stefan pe vremea cand era fotbalist

Mihai Stoica își aduce aminte de tinerețe

Prezent în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro, Meme Stoica a mărturisit o întâmplare care avea loc în urmă cu 25 de ani. În timp ce se afla în studioul emisiunii ”Procesul Etapei”, moderat de Ovidiu Ioanițoaia, invitații de atunci aveau voie să fumeze în cadrul emisiunii.

„Tu ne dădeai voie să fumăm. Știu că «Procesul Etapei» era la Canal 31. Mama nu știa că fumez! Eram în ’93-’94? În 1995! Eu atunci aveam 30 de ani. La 30 de ani, aviz celor care sunt foarte tineri… Știam că mama nu vrea să mă vadă fumând și din respect nu fumam de față cu ea. Și nu fumam dacă Canal 31 se prindea la Galați. Cum nu se prindea la Galați am fumat la emisiune!”, a pus Mihai Stoica la emisiunea de la gsp.ro.

În urmă cu 20 de ani, regulile CNA nu erau la fel de stricte ca acum. Dacă în prezent cei care fumează sunt cenzurați, la acea vreme nu reprezenta o problemă să se fumeze la televizor, după cum recunoștea fostul producător al ”Recursului”, Geo Raețchi.

„Ovidiu fuma chiar şi când era în direct. Avea lângă el o măsuţă sau un scaun unde îşi ţinea scrumiera şi ţigările. Când nu era camera pe el, pac!, îşi mai aprindea o ţigară. De multe ori se vedea la televizor că era fum de la ţigările lui”, a spus Geo Raețchi.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe