Imagine tulburătoare! Ce a ajuns să facă Marina Voica în izolare

Luiza Moldovan 06.05.2020, 18:13
Imagine tulburătoare! Ce a ajuns să facă Marina Voica în izolare

E în izolare singură, de două luni de zile. Nu are cine s-o ajute cu nimic, așa că, de cumpărat, își cumpără singură, când are nevoie, orice are nevoie. Trăiește într-o vilă simpatică din Breaza. Are 83 de ani și e la fel de feminină ca întotdeauna. Marina Voica interacționează la poarta casei sale cu oricine o salută și o întreabă de sănătate.

Imagine tulburătoare! Ce a ajuns să facă Marina Voica în izolare

Nu poate să stea în casă tot timpul. Așa că mai iese la gard și vorbește cu oamenii. Interacționează ușor cu ei, salută, vorbește, socializează. Oamenii o simpatizează și nu trec indiferenți pe lângă ea.

Se mai plictisește, că om e! Atunci, intră în casă, se îmbracă frumos și iese pe terasă ca să se plimbe ca un model pe catwalk. E plictiseală de izolare.

Plictiseală de izolare - parada modei pe terasă cu o cântăreață îndrăgită  foto: facebook/ marina voica
Plictiseală de izolare – parada modei pe terasă cu o cântăreață îndrăgită foto: facebook/ marina voica

S-a născut în Rusia dar s-a mutat în România

Feminitatea e un atribut care nu ține cont de vârstă, de bună seamă. Ca orice artist, tânjește după atenția publicului și chiar și o mică paradă a modei făcută pe terasa casei e bună pentru moral. A pus unele poze și pe peretele său de Facebook. Are pălării pe care și le asortează la ținute, ca o doamnă venită din alt timp. Într-o poză apare într-o rochie lungă, neagră, simplă, superbă, cu mănuși peste cot și o pălărie amplă.

Marina Voica și-a postat, chiar, pe contul de Facebook, o poză cu obrazul lipit de poarta casei – o metaforă despre singurătate și așteptare.

Marina Voica s-a născut la 3 septembrie 1936, în Rusia. A studiat Facultatea de Finanțe și Credit de la Moscova. Aici a cunsocut un român, pe Marcel Voica, cu care s-a căsătorit. S-au mutat în România și s-a angajat la ADAS – Administrația Asigurărilor de Stat.

În 1974 numele ei era menționat de faimoasa revistă americană Billboard și a primit diploma Star of the Year.

Urmăriți Impact.ro și pe